Kopīgā dziesmā vienojušies grupa “Dziļi Violets”, Jana Duļevska  un “Singapūras Satīna” dalībnieki
Rīta šovs "Tik Tik Tik"

Kopīgā dziesmā vienojušies grupa “Dziļi Violets”, Jana Duļevska un “Singapūras Satīna” dalībnieki

27.12.2023

Šodien, 15. decembrī, klajā nāk dziesma un videoklips “Pilnīgs La Fa”, kura radīšanā un izpildīšanā satikušies grupa “Dziļi Violets”, Jana Duļevska, kā arī “Krivenchy” (Jānis Krīvēns) un “Tambura Pesto” (Edgars Bāliņš) no repa supergrupas “Singapūras Satīns”. Dziesmas pirmizrāde izvēlēta īpašā dienā – Janas Duļevskas, kura ir galvenā klipa un dziesmas varone – vārda dienā. Janai šī vārda diena ir īpaša, jo tiek izdota pirmā dziesma, kurā viņa pati stājas pie mikrofona un dzied. Ar šo dziesmu tiks atklāts TV3 Jaungada šovs “Liekam jaunu bildi iekšā”, kurš notiks 28.decembrī Jelgavā, Zemgales Olimpiskajā centrā, un ikviens to ir aicināts baudīt klātienē.

“Kāpēc “Pilnīgs La Fa”? Ja mēs ar grupas biedriem izmantojam šo izteicienu mūsu sarunās, tad skaidrs, ka viss ir vislabākajā kārtībā, un tāpēc arī par to dziedam šajā dziesmā,” skaidro dziesmas idejas autors Nauris Brikmanis. Viņam piebalso klipa režisors Valters Osis: “Izrādās, ka bez maniem mīļajiem “Dziļi Violets” džekiem ir vismaz vēl divi tiešām forši un talantīgi čaļi – “Krivenchy” un Bāliņš. Turklāt mums paveicās, ka kompānijai pievienojās arī Jana. ““Sieviete uz klāja” dziesmas “Pilnīgs La Fa” kontekstā ir labākais, kas varēja notikt, un šajā kompānijā mēs noteikti gribētu sagaidīt Jauno gadu.”

Par jauno pieredzi solistes ampluā izsakās arī Jana Duļevska: “Nešaubījos ne mirkli, ka mums izdosies noorganizēt kaut ko līksmu un košu, un izdevās pat labāk, nekā cerēts! Ar tik talantīgiem un ar lielisku humora izjūtu apveltītiem puišiem kā “Dziļi Violets” un “Singapūras Satīns” mūziķiem, tas viss bija pašsaprotami un dabiski. Paldies viņiem, ka man uzticējās, atbalstīja un uzmundrināja, jo manu dziedātājas talantu līdz ieraksta dienai bija piedzīvojuši tikai paši tuvākie, un skolas gados – kora vadītāja un diriģente, kā arī mazliet nenopietni dažu šovu ietvaros. Vislielākie komplimenti par mūsu kopdarbu ir no mana vīra un dēliem, un tas man ir ļoti svarīgi!”

“Mums vislabāk patika pati filmēšanas daļa. Viņi piespieda mūs dejot un ļāva uzvesties kā plānprātiņiem – tieši TĀ, kā mums vislabāk patīk! Tāda kompānija pie klipa apaļā galda ir kaut kas fenomenāls, un domājams, ka šo dziesmu kaut kad kopā izpildīsim arī  “dzīvajā”,” atzīst grupas “Singapūras Satīns” pārstāvji Jānis Krīvēns un Edgars Bāliņš.

Dziesmas videoklips ir skatāms vietnē YouTube, savukārt audio versija pieejama lielākajās straumēšanas platformās. “Pilnīgs La Fa” operatora lomā un montāžas darbos iesaistījies Gints Farenhorsts, kustîbu konsultante – Terēze Knauere, stiliste – Ieva Mohovikova, grims – Dita Grauda, savukārt producentu pienākumus uzņēmās Valters Osis un Sandis Mohovikovs.

Dziesmu klātienē varēsiet dzirdēt 28.decembrī Zemgales Olimpiskajā centrā, kur to pilnā sastāvā izpildīs viss zvaigžņu sastāvs! TV3 Jaungada šovā “Liekam jaunu bildi iekšā” piedalīsies arī Intars Busulis un “Abonementa orķestris”, Ivo Fomins, “Dagamba”, “Bermudu Divstūris”, “Apvedceļš”, “Līvi”, “Tranzīts”, Žoržs Siksna, Olga Rajecka, “Baritoni”, Patrisha, Fiņķis, Kato, “Citi Zēni”, “Sudden Lights”, “Dziļi Violets”, “Bujāns”, “Latgaliešu reps” un daudzi, daudzi citi mākslinieki.

0 Komentāri
Inline Feedbacks
View all comments

Aktualitātes