Kristians Kareļins ar savu grupu “Gapoljeri” atklāj faktus par Ziemassvētku vecīša privāto dzīvi!
Rīta šovs "Tik Tik Tik"

Kristians Kareļins ar savu grupu “Gapoljeri” atklāj faktus par Ziemassvētku vecīša privāto dzīvi!

22.12.2023

Grupa Gapoljeri negaidīti publicējuši mini albumu “Ziemassvētku vecīša hronikas”.

Tajā atrodamas 6 kompozīcijas, kurās pats Ziemassvētku vecītis atklāj, ar kādām grūtībām un izaicinājumiem tam nākas saskarties gan pirms, gan arī pēc Ziemassvētkiem. Sākot ar brieža Rūdolfa bezatbildīgo tieksmi pēc ierūgušiem āboliem, beidzot ar to, ka pēc svētkiem arī pats vecītis vēlas atpūsties. Šos, kā arī citus faktus par Ziemassvētku vecīša privātās dzīves aizkulisēm meklē jaunajā ierakstā!

No 19.decembra līdz pat Ziemassvētku vakaram “Gapoljeri” sociālo tīklu kontos ik dienas tiks publiskots kāds Ziemassvētku vecīša video stāsts.

Pirmais – “Vecīša pasts” vēsta, ka ne tikai bērni Vecītim atklāj savas karstākās vēlmes.

https://www.youtube.com/watch?v=kvFzVeiYE2w

Grupas solists, aktieris Kristians Kareļins atklāja, ka sadarbība ar Ziemassvētku vecīti padevusies viegla. “Šīs vasaras beigās biju aizbraucis uz Somiju līdakās, blakus namiņā ievācas kāds bārdains vīrs, vakarā pie ugunskura sākām runāties, vārdu pa vārdam un izrādījās, ka pats Ziemassvētku vecītis ieradies uz copi, lai atpūstos un gūtu spēkus jaunajam darba cēlienam. Pavadījām veselu nedēļu sirsnīgās sarunās. Viņam bija sakrājies… Piedāvāju ierakstīt. Jā, var teikt, ka vecītis man atklājās pavisam privāti.”

Apvienība, kuras sastāvā ir vokālists Kristians Kareļins, bundzinieks Normans Bārbals, kā arī ģitāristi Māris Kurtiņš, Jānis Līde un Normunds Zālamans, dibināta 2009. gadā kad satikās vairāku Latvijas teātru darbinieki.

0 Komentāri
Inline Feedbacks
View all comments

Aktualitātes