Dziedātāja Linda Rušeniece pārtop par Linn un izdod debijas singlu “Mani vāri”
Fredosaurus Rex

Dziedātāja Linda Rušeniece pārtop par Linn un izdod debijas singlu “Mani vāri”

10.04.2024

No vokālā atbalsta citiem māksliniekiem līdz savai oriģinālmūzikai.

Līdz šim dziedātāju Linn, īstajā vārdā Lindu Rušenieci, esat dzirdējuši, sadarbojoties ar tādiem māksliniekiem kā grupu “Prāta Vētra”, grupu “Astro’n’out”, hiphopa izpildītāju Edavārdi, Chris Noah, Ralfu Eilandu, Jāni Šipkēvicu jeb “Shipsea”, ukraiņu dziedātāju Veru Brežņevu un citiem māksliniekiem. Ikdienā Linn palīdz realizēties jauniem un jau pieredzējušiem dziedātājiem kā vokālā pasniedzēja, darbojas Kristīnes Prauliņas vadītajā Rīgas Gospelkorī un aktīvi strādā pie sava debijas albuma, kuru dzirdēsiet jau pavisam drīz. Šī gaidāmā albuma pirmais singls ir – “Mani vāri”.

Ko tad īsti nozīmē “Mani vāri”? Lai arī dziesmas nosaukums var šķist mulsinošs, tas patiesībā nav nemaz tik abstrakts. Kā pati Linn stāsta: “Kas mums visiem asociējas ar vārīšanos? Bez parastās ūdens vārīšanās, šis vārds ietver arī – runāšanos, dusmošanos, būt skaļam, nepārtrauktam, intensīvi risināties, veidoties – tik daudz emocijas vienā, šķietami vienkāršā vārdā. Man vārīšanās nozīmē arī pārmaiņas, iegūt jaunu formu, izvārīt emocijas un izveidoties no jauna.”

“Arī mūsu domas ir nepārtrauktas un intensīvas, kā pats vārīšanās process. Līdz ar to dziesma ir kā saruna ar sevi, par šaubām un bailēm, kā arī piedošanu, ļaušanos pārmaiņām un jaunām pieredzēm! Reizēm ir vienkārši jāļaujas vārīšanās procesam, jo beigās vari nonākt pie atklāsmēm, kuras citādi nebūtu uzzinājis par sevi,” par jauno dziesmu stāsta Linn, “Vēlos, lai klausītājs šīs dziesmas vēstījumu spēj asociēt ne tikai kā sarunu ar sevi, bet arī sev tuvu cilvēku vai domubiedru!”

Dziesmā var saklausīt arī Linn mīlestību pret vokālo harmoniju un melodiju daudzveidību, kas ievītas šajā popmūzikas skaņdarbā.

Klausies “Mani vāri” visās straumēšanas platformās un seko līdzi Linn jaunumiem par gaidāmo albumu. Starpcitu, Linn varat dzirdēt arī hiphopa izpildītāja Edavārdi jaunajā albumā “Iekšas”.

 

 

Seko Linn mūzikai un jaunumiem:

https://www.instagram.com/linn.r.music/

https://www.facebook.com/linn.r.music

0 Komentāri
Inline Feedbacks
View all comments

Aktualitātes