21.aprīlī norisināsies bezmaksas labdarības pasākums grūtībās nonākušiem jauniešiem
Rīta šovs "Tik Tik Tik"

21.aprīlī norisināsies bezmaksas labdarības pasākums grūtībās nonākušiem jauniešiem

16.04.2024

21.aprīlī sākot no plkst. 17:00 norisināsies labdarības koncerts grūtībās nonākušiem jauniešiem jeb “OPEN Radošo Centru” atbalstam, kur jebkurš interesents bez maksas varēs apmeklēt koncertu Tallinas kvartālā “Tu Jau Zini Kur” telpās. Pasākumā piedalīsies labākie pašmāju mūziķi – Ansis, Goran Gora, Very Cool People, Katrīna Dimanta, Kārlis Kazāks un DJ Deivv.

Ņemot vērā to, ka “OPEN Radošajos Centros” ir ļoti daudz jauniešu, kuriem nepieciešams finansiāls atbalsts, jebkāda apjoma ziedojums būs ļoti vērtīgs. Finansiālais atbalsts ietver lielu spektru ar vajadzībām, kas ir nepieciešamas jauniešiem – ēdiens, drēbes, kvalitatīvai dzīvošanai nepieciešamās lietas, ārstu apmeklējumu izmaksas u.c.

Labdarības koncerta galvenais mērķis ir popularizēt “OPEN Radošos Centrus,” lai ikviens jaunietis, kurš ir nonācis jebkāda veida grūtībās zin kur vērsties pēc palīdzības. Pastāv ambīcijas kā ziedojumu vākšana konkrētajā labdarības koncertā, kā arī jaunu un pastāvīgu atbalstītāju piesaistīšana. Rīgas Franču liceja pārstāvis un projekta vadītājs Kārlis Klišāns ir ļoti lepns par saviem skolēniem, sacīdams: “Esmu gandarīts, ka Rīgas Franču liceja skolēni jau otro gadu pēc kārtas izvēlas palīdzēt jauniešiem, kuri nonākuši grūtībās. Šogad tas būs jaudīgs labdarības koncerts, kurā ceru redzēt ikvienu, kuram rūp jaunieši un to labbūtība”.

No 17:00 tiks vērtas vaļā “Angāra” durvis un sanākušos klausītājus priecēs DJ Deivv. Plkst. 18:00 paredzēta pasākuma atklāšana ar skaņdarbiem Goran Gora izpildījumā, pēc kuriem sekos Kaspara Breidaka (Radio SWH vadītājs un improvizācijas šova aktieris) un Edija Klaiša (“OPEN Radošā Centra” dibinātājs) svinīgā uzruna. Pēcāk klausīsimies Kārļa Kazāka akustisko mūziku. Ap plkst. 19:00 uz skatuves kāps Katrīna Dimanta, vēlāk grupa Very Cool People un pasākuma noslēguma lieliski papildinās vakara atmosfēru un priecēs klausītāju ausis – reperis Ansis.

Pasākumu organizē Rīgas Franču liceja 12.b klases skolēni – Krišs Liepiņš un Ralfs Velmers, sadarbībā ar “OPEN Radošo Centru” galveno domubiedru – Ediju Klaiši.

0 Komentāri
Inline Feedbacks
View all comments

Aktualitātes