Skanēs koncertšovs ar leģendārās grupas “Queen” mūziku “QueenTessence” & Rihards Saule
Rīta šovs "Tik Tik Tik"

Skanēs koncertšovs ar leģendārās grupas “Queen” mūziku “QueenTessence” & Rihards Saule

15.04.2024

Grupa “QueenTessence” ar solistu Rihardu Sauli, ir radījuši koncertprogrammu, kura balstīta uz leģendārās britu rokgrupas Queen muzikālajiem šedevriem, atklājot to visdziļāko esenci. Koncertšovu apmeklētāji varēs baudīt 20. aprīlī Valmierā, 27. aprīlī Līvānu novada kultūras centrā un pavisam īpašs solās būt šovs 24. aprīlī atjaunotā Rīgas Cirka telpās, kas dos iespēju klausītājiem iegrimt astoņdesmito gadu mūzikas zelta laiku sajūtās.

Queen mūzika ir mūžīga, tā atdzimst ar katru QueenTessence koncertu. Dziedātājs Rihards Saule ir visa esence un centrs, kas dedzina ar savu enerģiju un temperamentu, aizrauj ar dabīgo teatralitāti. “Šī mūzika ir dzīva. Tā runā pati, es esmu tikai kā mēdijs, caur kuru tā skan”.

Projekta QueenTessence pavadošo mūziķu un solista Riharda Saules profesionālā mijiedarbība un muzikālais rūdījums veido izcilu grupas skanējumu un emocijām bagātu šovu, dodot iespēju piedzīvot roka klasikas atdzīvošanos uz skatuves.

Queen ir viena no visu laiku izcilākajām rokgrupām, kas pasauli iekaroja 20. gs. septiņdesmitajos un astoņdesmitajos gados, kļūstot par vienu no komerciāli veiksmīgākajām grupām populārās mūzikas vēsturē, atstājot paliekošu ietekmi rokmūzikas attīstībā ar tādām vērtībām, kā “Love Of My Life”,  “Don’t Stop Me Now,” “Somebody to Love,” “Crazy Little Thing Called Love,” “Under Pressure,” “I want to Break Free”, “Bohemian Rhapsody” u.c. Saukta par visu laiku labāko rokgrupu, izpildot mūziku, ar kuru uzaugušas vairākas paaudzes, grupa QUEEN iedvesmojusi un turpina iedvesmot muzikālās apvienības un solo izpildītājus visa pasaulē.

Biļetes: https://www.bilesuparadize.lv/lv/performance/27667

Vairāk informācijas: www.queenmusicshow.com

Facebook: https://www.facebook.com/search/top?q=queentessence

Instagram: https://www.instagram.com/queentessence.live/

Youtube: Queentessence Live

0 Komentāri
Inline Feedbacks
View all comments

Aktualitātes