Kā gūt neaizmirstamu pieredzi? Kaspars Reveliņš par gatavošanas kultūras meklējumiem un izaugsmi Kiprā
Tikko atgriezušies

Kā gūt neaizmirstamu pieredzi? Kaspars Reveliņš par gatavošanas kultūras meklējumiem un izaugsmi Kiprā

03.11.2022, Foto: Personīgais arhīvs

Raidījumā “Tikko atgriezušies” pie Ineses Vaikules viesojas “Grand Hotel Kempinski Riga” “Bar and Restaurant Stage 22” šefpavārs Kaspars Reveliņš. 2017. gadā viņš kopā ar sievu devās uz Kipru, lai izzinātu gatavošanas kultūru, tās nozīmi un pats galvenais – gūtu pieredzi, kas pavāriem ir tik ļoti nepieciešama. Abi ar sievu strādājuši viesnīcā – Kaspars par pavāru, bet sieva – recepcijā. Kiprā strādājuši vienu sezonu, taču izdomājuši tādā pašā piedzīvojumā mesties vēlreiz. Kāpēc abi tomēr izvēlējās savas gaitas turpināt Latvijā un kas Kiprā bijis mazliet par daudz, – klausies raidījumā.

0 Komentāri
Inline Feedbacks
View all comments

Aktualitātes