sestdiena, 28. septembris
SākumsKultūraPasākumiAktieri Andris Bērziņš, Edgars Pujāts un Imants Strads apvienojušies koncertprogrammā «Nerātnie...

Aktieri Andris Bērziņš, Edgars Pujāts un Imants Strads apvienojušies koncertprogrammā «Nerātnie joki un dziesmas»

Šoruden pie skatītājiem visā Latvijā dosies jestra koncertprogramma «Nerātnie joki un dziesmas», kurā apvienojušies populārie aktieri Andris Bērziņš, Edgars Pujāts un Imants Strads. Par muzikālo pavadījumu gādās grupa «ARMaestro» Anatolija Livčas vadībā.

Kā sola mākslinieki, koncertos netrūks ne pikantu joku iz dzīves, ne sarunu ar publiku, tāpat tiks apspriestas populārā un arī Latvijā labi zināmā dāņu karikatūrista Herlufa Bidstrupa (1912-1988) daiļrade. Savukārt koncertu muzikālajai daļai kungi izvēlējušies labi zināmo «Dziesmu par zaķiem» (no kinofilmas «Briljantu roka», sirsnīgo dziesmiņu «Ak, Trīnīt, manu sirdspuķīt», kuru savulaik izpildīja leģendārais aktieris Ēvalds Valters, «Kur ir mana lidmašīna no grupas «Prāta vētra» repertuāra, dziesmas no «Čikāgas piecīšu» daiļrades – «Trīs vecenītes» un «Kurpniekzeļļi»; skanēs arī dziesmiņa «Nauda» no Brāļu Laivinieku repertuāra u.c. skaņdarbi.

«Visa dzīve ir humora, joku un pārpratumu pilna – vai tas būtu saistīts ar dakteriem, sievietēm vai naudu. Mūsdienu pasaule ir tā iekārtota, ka izdzīvot var tikai jokojot. Es uztveru dzīvi kā izrādi teātrī, humora pilnu! Humors ir tajā, ka es vispār vēl esmu dzīvs! Un vispār es esmu NE TĀDS, KĀ VISI CITI. Man izdzīvot palīdzējis tas, ka jau pamostoties, es smaidu un dziedu. Ar dziesmu pa dzīvi! Smaidiet, dziediet, jokojiet un uztveriet šo pasauli kā lielu komēdiju, jo citādāk dzīve būs tā, kas pasmiesies par jums. Lai smieklu krunciņas vairo jūsu skaistumu, un lai humors atjauno veselību!» aicinot uz koncertizrādi, saka aktieris Andris Bērziņš. Savukārt Edgars Pujāts piebilst: «Nav nozīmes vārdiem, kuri ir tikai vārdi. Nozīme ir vārdiem no sirds… Acīs prieku, lūpās -smaidu, un lai sirdī mūžīgs pavasar’s…»

Koncerti «Nerātnie joki un dziesmas» notiks:
30.oktobrī plkst.19 Talsu tautas namā
2.novembrī plkst.19 Rojas kultūras centrā
14.novembrī plkst.19 Rīgas Latviešu biedrības namā
30.novembrī plkst.19 Liepājas Latviešu biedrības namā
2025.gada 1.februārī plkst.19 Ogres Kultūras centrā
8.februārī plkst.19 Bauskas Kultūras centrā
20.februārī plkst.19 Ventspilī, Teātra namā «Jūras vārti»
28.februārī plkst.19 Kultūras centrā «Ulbrokas Pērle»
22.martā plkst. 16:00 Tukuma pilsētas kultūras namā
29.martā plkst. 19:00 Kuldīgas kultūras centrā

Biļetes var iegādāties «Biļešu Paradīzes» kasēs un www.bilesuparadize.lv

LĪDZĪGI RAKSTI

KOMENTĀRI

0 Komentāri
Jaunākie
Vecākie Populārākie
Inline Feedbacks
Rādīt visus komentārus

CITI LASA

Vecāku izglītības trenere Inga Oliņa: “Visas ģimenes ir pilnas – tās vienkārši ir atšķirīgas”

Raidījumā “Pietura vecākiem” vecāku izglītības treneri no “Centra ZIN” Inga Oliņa un Georgs Rubenis pievēršas ģimenes jautājumam – vai mammas un tēta lomas ir...

Dziedātājs Mārtiņš Kanters publicē dziesmu, kuru sarakstījis, lai uzlabotu savu un sievas dienu

Dziedātājs Mārtiņš Kanters publicējis jau trešo dziesmu no oktobrī gaidāmā studijas albuma „Vēstulēs”, kas būs ieturēts „pop country” stilā. Dziesmu...

POPULĀRĀKIE