pirmdiena, 16. septembris
SākumsKultūraPasākumiEsi kopā ar mums “Mūziķu Labdarības skrējienā 2024”

Esi kopā ar mums “Mūziķu Labdarības skrējienā 2024”

Pievienojies mums skrējienā 14. septembrī plkst. 11:00, Rīgā, pie Māras dīķa un parādi savu atbalstu Latvijas mūziķiem, kuri saskārušies ar grūtībām. Tavs dalība palīdzēs nodrošināt, lai mūzika, kas iedvesmo un priecē mūs ikdienā, turpina skanēt un neapstājas!

Mūziķi rada un izpilda dziesmas, kas piepilda mūsu ikdienu ar emocijām un enerģiju. Tomēr dažkārt atbalsts ļoti nepieciešams viņiem pašiem. Lai mūsu iemīļotie un cienītie mūziķi varētu turpināt muzicēt un radīt, atbalstu grūtību pārvarēšanai sniedz “Fonds Līdzskaņa” par līdzekļiem, kas gūti no skrējiena dalības maksas un pasākuma norises laikā.

Piedalīties skrējienā var ikviens – mazs un liels, jauns un vecs – bez ierobežojuma! Skrien, nūjo vai nosoļo vienu no distancēm – 1,3 km vai 5,2 km – un finišā saņem godam pelnīto piemiņas medaļu.

Skrējiena dalības maksa ir 10 eiro ziedojums (15 eiro ziedojums pasākuma norises vietā).
Lai reģistrētos, dodies uz lidzskana.lv/veikals. Lai uzzinātu pasākuma norises programmu un citus pārsteigumus seko informācijai “Fonda Līdzskaņa” Facebook un instagram kontos, kā arī lidzskana.lv.

14. septembrī plkst. 10.30 tiekamies Rīgā, pie Māras dīķa!

Skrējienu organizē nodibinājums “Fonds Līdzskaņa” kopā ar lieliskiem draugiem – AS “Radio SWH” un “Stipro skrējiens”.

LĪDZĪGI RAKSTI

KOMENTĀRI

0 Komentāri
Jaunākie
Vecākie Populārākie
Inline Feedbacks
Rādīt visus komentārus

CITI LASA

Jaunums pirms Baltijas Volejbola līgas sezonas – FRACHT Baltijas Superkauss

Straujiem soļiem tuvojas volejbola sezonas sākums un, kā vēl labāk sagatavoties, ja ne mērojot spēkus ar kaimiņiem! 14. un 15. septembrī, 14 dienas pirms...

POPULĀRĀKIE