svētdiena, 30. jūnijs
SākumsKultūraPasākumiKalnciema kvartāla vasaras sezona rit pilnā sparā. Nākamā pietura – Kārļa...

Kalnciema kvartāla vasaras sezona rit pilnā sparā. Nākamā pietura – Kārļa Kazāka trio, Helēna Kozlova, DJ Dubra

Kalnciema kvartāls, miera oāze starp steidzīgajām Pārdaugavas ielām, šīs vasaras pirmajā ceturtdienā gaidīs ciemiņus ierastajā vietā zem lampiņu virtenēm. Pasākumu cikla “Vasara ārā. Vasara kopā” otrajā koncertā 6. jūnijā apmeklētājus iepriecinās Kārļa Kazāka trio, Helēna Kozlova ar grupu un DJ Dubra. Ieeja pasākumā sākot ar 18.00, bez maksas.

Aizvadītais 30. maija “Kautkaili” koncerts bija jaudīgs starta atspēriens skaistajai vasarai Kalnciema kvartālā, kur trīs mēnešu garumā ik ceturtdienas vakaru piedzīvosim krāsainu kultūras programmu.

6. jūnija koncerts pārņem stafeti, solot lieliski pavadītu vakaru Kārļa Kazāka, Maijas Uščas un Anetes Kozlovskas kompānijā. Tiks izpildītas Kārļa Kazāka gan jaunākās, gan jau iemīļotās dziesmas akustiskā izpildījumā, kā arī apmeklētājiem tiks dota īpaša iespēja gūt ieskatu trio vēl neierakstītajā albumā. Vakara turpinājumā Helēna Kozlova radīs omulīgu gaisotni ar dziesmām klavieru un ģitāras pavadījumā. Mūziķe ar neparasto un spēcīgo balsi ir uzstājusies gan solo, gan ar grupām “Skumju akmeņi” un “Levīti”. Pasākumu iesildīs un vakaru iekustinās pazīstamais elektroniskās mūzikas producents DJ Dubra.

Kā ierasts, pasākuma apmeklētāji var neuztraukties par izsalkumu vai slāpēm – par visu būs padomāts. Pasākuma laikā melomāni varēs ne tikai baudīt koncertu, bet arī iepazīt un pamēģināt jaunas izbraukuma kafejnīcas – būs pieejams valmieriešu “Jautrais ledus” mājas saldējums, saldējuma kokteiļi un burbuļtējas, “Plov Station” uz vietas gatavots un autentisks plovs, “She can MELT IT” street food. “Vīnu veikals un kafe” servēs Itālijas Markes reģiona vīnu un kafiju, bet verandā darbosies pop-up dzirkstošo dzērienu stacija.

LĪDZĪGI RAKSTI

KOMENTĀRI

0 Komentāri
Inline Feedbacks
Rādīt visus komentārus

CITI LASA

Stindzinoši un vienlaicīgi jautri – piedzīvojumi Latvijas Jūras akadēmijas studentu dzīvē

Jūrnieka profesijas apgūšana ir smags un atbildīgs darbs, uzkrājot plašu informācijas klāstu un iepazīstot pasauli no mazliet citāda skatupunkta, taču, vai un kā tikt...

POPULĀRĀKIE