piektdiena, 18. oktobris
SākumsKultūraJaunā improvizācijas teātra sezona ir sākusies!

Jaunā improvizācijas teātra sezona ir sākusies!

Pēc veiksmīgās iepriekšējās sezonas skatītājus atkal gaida dinamiskie “Gandrīz draugi” un garās formas “2×2 improvizācija” vakari. Abus vakarus vieno īsta improvizācijas māksla un pieredzējušu improvizatoru uzstāšanās, kurai vienmēr pievienojas pozitīvas emocijas un neiztrūkstoši skatītāju smiekli.

“Gandrīz draugi” piedāvā vairākus īsus, asprātīgus stāstus par dažādām tēmām, kur liela loma ir skatītāju ieteikumiem, kas tieši ietekmē izrādes gaitu. Savukārt “2×2 improvizācija” fokusējas uz garākiem stāstiem, kur divi improvizatori mijiedarbojas, radot unikālu sižetu, un katrā daļā ir cits improvizatoru duets. Labākais veids, kā atklāt, kurš formāts jums patīk vairāk, ir apmeklēt abus vakarus!

Izrādes notiek mājīgajās mūzikas un drāmas telpās “OratoriO”, Sporta 2 kvartālā, kur varat iesildīties pirms izrādes un atpūsties pēc tās.

Gandrīz draugi!

Gatavojieties, ka jūs izklaidēs talantīgs četru improvizatoru ansamblis – Marģers Jānis Majors, Dita Nitiša, Dzintars Rožkalns un Valdis Sils -, kas uzburs virkni jautru stāstu, kurus iedvesmos jūsu ieteikumi.

Šie mākslinieki ar savu unikālo draudzības dinamikas un jauniegūtās dzīves pieredzes apvienojumu garantēti liks jums smieties visa vakara garumā. Pasākums tiks sadalīts divās daļās, lai starp tām jūs varētu pelnīti atpūsties. Nepalaidiet garām šo neaizmirstamo smieklu un draudzības vakaru!

Biļetes uz “Gandrīz draugi!” improvizācijas vakariem – www.aula.lv.

2×2 = Četri impravizatori, divās daļās un katrā daļā divi

Varbūt izklausās sarežģīti, bet ir pavisam vienkārši vienā daļā uzstājās Mārcis Viļums un Kaspars Breidaks un otrā Dzintars Rožkalns un Valdis Sils = Mēs būsim četri un tomēr divatā. Improvizācijas divdaļa ar četriem improvizatoriem. Izrāde, gan tik daudz matemātikas nebūs un varēs ļauties improvizācijas stāstiem un mirkļa burvībām. Par matemātiku, gan nevar apsolīt, jo improvizācijā apsolīt neko nevar. Vienīgais, ko es Tev šodien varu apsolīt, ka Tu vari tur būt.

Biļetes uz 2×2 improvizācijas vakariem – www.aula.lv

LĪDZĪGI RAKSTI

KOMENTĀRI

0 Komentāri
Jaunākie
Vecākie Populārākie
Inline Feedbacks
Rādīt visus komentārus

CITI LASA

“Velns ir detaļās,” par Latvijas balsi NATO teic kādreizējais NBS komandieris Graube

Raidījumā “Alianses divas desmitgades: Latvijas ceļš kopā ar NATO” kādreizējais Nacionālo bruņoto spēku (NBS) komandieris un arī pirmais NBS militārais pārstāvis NATO Raimonds Graube...

POPULĀRĀKIE

spot_img