otrdiena, 2. jūlijs
SākumsKultūraKā Andris Freidenfelds uztur sevi mūžīgā formā un uzlādē savas baterijas?

Kā Andris Freidenfelds uztur sevi mūžīgā formā un uzlādē savas baterijas?

Radio leģenda, režisors un grupas “Labvēlīgais tips” solists Andris Freidenfelds jeb Fredis, viesojoties pie Jāņa Šipkēvica raidījumā “Ar dziesmu par dzīvi”, atklāj, kā uztur sevi mūžīgā formā un uzlādē savas baterijas. “Man liekas, visu laiku ir jāfantazē un bišķi jābūt tādā bērna prātā,” teic Freidenfelds, “Tas arī uztur mūs mūžīgi formā.”

Taujāts par to, kā sevi uzlādē garīgi un fiziski, Andris Freidenfelds norāda, ka īsti nemaz nezina. “Ja es zinātu, kā katru reizi labi uzlādēties, es visu laiku būtu uzlādēts, bet šad tad man arī tās baterijas kaut kā izlādējas.” Par vienu no uzlādes veidiem viņš min mūzikas klausīšanos, kā arī saskari ar aktuālo mūziku. “Tas ļoti palīdz,” piebilst Freidenfelds.

“Arī literatūra – jā, grāmatas mēģinu tomēr lasīt – tas man palīdz fantazēt. Skatoties tikai filmas, kas man arī, protams, ļoti patīk, vai tagad jau vispār seriālus,” viņš turpina, “Tur jau viss ir kārtībā – režisori un scenogrāfi visu ir uztaisījuši, operatori ir pirmklasīgi nofilmējuši, “editori” labi samontējuši un pašam tev tur nekas vairs nav jādara.”

Ar grāmatām gan esot citādāk. “Tad, kad ir literatūra, kad ir grāmata, tad tu pats vari piemklēt gan tērpus galvenajiem varoņiem, gan anturāžas un peizāžas, vienalga ko. Fantāzija strādā! Man liekas, visu laiku ir jāfantazē un bišķi jābūt tādā bērna prātā, man liekas, tas arī uztur mūs mūžīgi formā,” pārliecināts ir Andris Freidenfelds.

LĪDZĪGI RAKSTI

KOMENTĀRI

0 Komentāri
Inline Feedbacks
Rādīt visus komentārus

CITI LASA

Jauna ēra Latvijas zivjsaimniecībā jeb Kā nozari ietekmēs revolucionārais akvakultūras inovāciju infrastruktūras centrs

Latvijas akvakultūras nozare piedzīvo ievērojamu attīstību, pateicoties jaunajam akvakultūras inovāciju infrastruktūras centram zivju audzētavā “Tome”. Tā vadītājs Ivars Putviķis, kurš ir arī "Bior" zivju...

POPULĀRĀKIE