piektdiena, 18. oktobris
SākumsKultūraKultūrrandiņš – Latvijas Nacionālā teātra īpašais piedāvājums jauniešiem un studentiem

Kultūrrandiņš – Latvijas Nacionālā teātra īpašais piedāvājums jauniešiem un studentiem

Rūpējoties par teātra mākslas pieejamību jauniešu vidū, Latvijas Nacionālais teātris izziņo profesionālo teātru vidē līdz šim nebijušu iniciatīvu – “Kultūrrandiņš”. Tas ir pēdējā brīža piedāvājums izrādes apmeklējumam jauniešiem līdz 25 gadu vecumam un studentiem jebkurā vecumā par īpaši izdevīgu cenu.

Kas ir “Kultūrrandiņš”? Vai tas ir randiņš ar kultūru? Vai randiņš ar kādu kulturālā vietā? Vai kultūras baudīšana randiņa laikā? Visi varianti ir pareizie, ja vien tas ir kultūrrandiņš Nacionālajā teātrī.

“Kultūrrandiņš” ir īpašs piedāvājums Latvijas Nacionālā teātra jaunajiem skatītājiem. Katru dienu, kad vien Nacionālajā teātrī tiek spēlētas izrādes un kad vien atlikusi kāda brīva vieta – aicinām jauniešus un studentus uz “Kultūrrandiņu”. Jauniešiem līdz 25 gadu vecumam un studentiem jebkurā vecumā piedāvājam iespēju divas stundas pirms jebkuras izrādes iegādāties biļeti par 7 EUR jebkurā brīvajā sēdvietā.

Biļetes iespējams iegādāties divas stundas pirms izrādes jebkurā “Biļešu paradīzes” kasē vai internetvietnē www.bilesuparadize.lv, izvēloties atlaižu grupu “Kultūrrandiņš”. Apmeklējot izrādi, kopā ar biļeti būs nepieciešams uzrādīt apliecinošu dokumentu (pase/ID karte vai studenta apliecība).

Sekot līdzi Latvijas Nacionālā teātra aktualitātēm iespējams teātra mājaslapā www.teatris.lv un sociālās tīklošanās vietnēs Facebook, X, Instagram.

LĪDZĪGI RAKSTI

KOMENTĀRI

0 Komentāri
Jaunākie
Vecākie Populārākie
Inline Feedbacks
Rādīt visus komentārus

CITI LASA

Rīgas kapsētās ar videokamerām ķer vides piesārņotājus

Šoreiz raidījumā “Saka Rīga” Ainārs Rutkēvičs iztaujāja Rīgas domes Mājokļu un vides komitejas vadītāju Viesturu Zepu par apkures pieslēgšanu...

“Rīgas meži” valdes priekšsēdētāja Skudra par izbraukātajiem mežiem: “Mēs visi esam zaudētāji”

Jau ilgāku laiku Rīgas un pierīgas meži saskaras ar problēmu, kad motobraucēji, kvadraciklu braucēji un dažkārt arī velobraucēji izbraukā mežu teritorijas. Raidījumā “Mežnīca” SIA...

POPULĀRĀKIE

spot_img