otrdiena, 2. jūlijs
SākumsKultūraMarta Grigale par pirmajiem mēnešiem “Radio SWH” ētera personības statusā

Marta Grigale par pirmajiem mēnešiem “Radio SWH” ētera personības statusā

Dziedātāja, mūzikas autore un arī “Radio SWH” ētera personība Marta Grigale, kura klausītājus modina un uzmundrina brīvdienu rītos, raidījumā “Ar dziesmu par dzīvi” pastāsta, kā viņai klājies pirmos mēnešus radio ēterā. “Es noteikti esmu pareizajā virzienā,” par procesu kopumā teic Grigale.

Par to, vai jau sapratusi, kuri ir savējie, kas klausās brīvdienu rītu raidījumu, Grigale stāsta: “Ārkārtīgi interesanti, ka ar katru nedēļu un ar katrām brīvdienām, kad es šeit esmu, tā sajūta aug augumā un jā, tam ir vajadzīgs, man šķiet, kāds laiks, un es noteikti esmu pareizajā virzienā, un esmu iepazinusi tos foršos cilvēkus, kuri ieslēdz un kuri regulāri atsūta arī kādu ziņu.”

Viņa turpina: “Aizvien vairāk es sāku pierast pie tā vārdu salikuma – “Radio SWH” personība Marta Grigale, jo brīžiem tas, protams, izklausās tā – vou, kas, nopietni? Bet man šķiet, ka jā, – būs tikai labāk.” Uz Šipkēvica jautājumu par to, ko sestdienu rītos klausītāji vēlas no ētera personības, Grigale norāda, ka viņiem gribas to sajūtu, ka vēl kāds ir pamodies.

“Tāpat arī viņiem gribas ieslēgt radio, ka vēl kāds ir darbā, ka vēl kādam ir kaut kādas savas darīšanas. Vai arī, ka jā, arī pat nestrādājot, mājas atpūšoties, ka ir tas draudzīgais plecs turpat, jo tas, man šķiet, ir galvenais, kas tam radio runātājam ir jānodrošina. Jābūt draugam, un es ļoti labprāt cenšos ieņemt šo lomu,” viņa piebilst.

LĪDZĪGI RAKSTI

KOMENTĀRI

0 Komentāri
Inline Feedbacks
Rādīt visus komentārus

CITI LASA

Jauna ēra Latvijas zivjsaimniecībā jeb Kā nozari ietekmēs revolucionārais akvakultūras inovāciju infrastruktūras centrs

Latvijas akvakultūras nozare piedzīvo ievērojamu attīstību, pateicoties jaunajam akvakultūras inovāciju infrastruktūras centram zivju audzētavā “Tome”. Tā vadītājs Ivars Putviķis, kurš ir arī "Bior" zivju...

POPULĀRĀKIE