piektdiena, 28. jūnijs
SākumsKultūraPasākumiFestivāls "Botānika" aicina uz spožu populārākās poprokgrupas "AloeVera" vasaras koncertu

Festivāls “Botānika” aicina uz spožu populārākās poprokgrupas “AloeVera” vasaras koncertu

5.jūlijā K.K.fon Stricka villas dārzā (Aristida Briāna iela 9), pašā Rīgas centrā notiks krāšņs mūzikas pasākums labākajās brīvdabas festivālu tradīcijās – kulta poprokgrupas “AloeVera” koncerts. Grupas moto – mūzika, dejas, brīvība!

Šis būs piektais AloeVera koncerts Rīgā, un ar katru gadu grupas cienītāju loks pieaug. “Tie, kas ir bijuši mūsu koncertos, zina, ka mūsu uzstāšanās ir dzīves un brīvības triumfs. Tādēļ tiem, kuri vēlas padejot un izjust dzīvi, noteikti ir jānāk uz šo pasākumu,” saka grupas AloeVera soliste Vera Musaeļjana.

Lūk, daži grupas solistes Veras Musaeļjanas padomi, kā pareizi sagatavoties koncertam:
1. Uzvelciet ērtus apavus.
2. Atstājiet savas pieļaujamā robežas ārpusē.
3. Nebrīnieties, ja pēc koncerta tās neatradīsiet.
4. Ja jūs baidāties būt brīvs – nebaidieties.

Viņu dziesmas skan filmās, bet populāru izpildītāju skaņdarbu kaverversijas vienmēr izpelnās sajūsminātas kritiķu atsauksmes. Grupas popularitātes noslēpums ir patiess, atklāts izpildījums un muzikāli nevainojami skaņdarbi, kā arī izaicinošs un pat nedaudz provokatīvs repertuārs. Grupa “AloeVera” vienmēr bijusi koncertu un festivālu mīlule. Taču tagad mūziķi Krievijā ir aizliegtas grupas statusā. To ietekmēja gan solistes Veras Muaseljanas laulības ar Krievijas opozicionāru Iļju Jašinu, gan arī Krievijas un Ukrainas kara nosodījums, par ko mūziķi runāja publiski.

2023.gada nogalē grupa AloeVera kopā ar Noize MC, Andreju Makareviču, Bi-2 un citiem no Krievijas aizbraukušajiem mūziķiem piedalījās Romāna Liberova koncertfilmas “Mēs esam” filmēšanā.

Koncertā izskanēs dažādu gadu vispopulārākie hiti, tostarp dziesmas no grupas pēdējā albuma “Izliksimies”, kurā iekļautas dramatiskas dziesmas par sajūtām smago vēsturisko notikumu laikā. Biļetes pieejamas “Biļešu Serviss” tīklā.

LĪDZĪGI RAKSTI

KOMENTĀRI

0 Komentāri
Inline Feedbacks
Rādīt visus komentārus

CITI LASA

Novadu balss: Atklāts Valsts robežsardzes koledžas atjaunotais stadions

Kā ziņo VRK Rekrutēšanas un robežsardzes vēstures izpētes nodaļas sabiedrisko attiecību speciāliste Laura Puriņa, aizvadītās nedēļas beigās svinīgi atklāts Valsts robežsardzes koledžas atjaunotais Profesionālās...

POPULĀRĀKIE