pirmdiena, 16. septembris
SākumsKultūraPasākumiZināmi XV “Krastu mača” "CleanR" trīspunktu konkursa dalībnieki

Zināmi XV “Krastu mača” “CleanR” trīspunktu konkursa dalībnieki

17. un 18. augustā Rīgas svētku ietvaros Esplanādē pie Raiņa pieminekļa norisināsies jubilejas XV diennakts basketbola turnīrs “Krastu mačs”. Sestdien, plkst. 14.00 notiks skatītāju iecienītais “CleanR” tālmetienu konkurss, savukārt plkst. 15.00 ar vienpadsmitkārtējās Latvijas čempionvienības basketbolā “VEF Rīga” spēli pret “Ghetto Family” tradicionāli tiks uzsākts diennakts basketbola turnīra spēļu maratons.

Trīs punktu metienu konkursā piedalīsies un par “CleanR” naudas balvu sacentīsies: Latvijas izlases basketbolists un bijušais vefietis Rodions Kurucs, “VEF Rīga” gaidāmās sezonas basketbolisti – Isufs Sanons, Māris Gulbis un Herisons Klīrijs, “VEF Rīga” padomes priekšsēdētājs Jānis Blūms, bijušais vefietis un “Davidson” koledžas basketbolists Roberts Blūms, Latvijas basketbola leģendas Uvis Helmanis un Kristaps Valters, Latvijas 3×3 basketbola izlases spēlētājs Francis Lācis, tāpat savas snaipera dotības centīsies apliecināt Edgars Krūmiņš, Artūrs Strēlnieks, Juris Vītols, Uģis Pinete, Iļja Kurucs un Roberts Kalviņš, kā arī jauniešu kustības “Ghetto Games” dibinātājs un līderis Raimonds Elbakjans un basketbola radio Radio SWH “Krastu mača” konkursa uzvarētājs, kas tiks noskaidrots piektdienas izlozē.

Diennakts basketbola turnīra “Krastu mačs” XV jubilejas gadā muzikālā apvienība “Bujāns” radījusi īpašu turnīram veltītu himnu. Tās pirmatskaņojums dzīvajā versijā būs baudāms “Krastu mača” atklāšanas performancē 17. augustā plkst. 14.40.

“Krastu mačs” būs vienpadsmitkārtējās LBL čempionvienības “VEF Rīga” pirmā sezonas spēle, spēkojoties ar “Ghetto Family” komandu, tāpat laukumā dosies aktieri, mūziķi, aktrises, politiķi, influenceres un labākās Latvijas amatieru basketbola komandas. Šī “Krastu mača” laikā norisināsies arī “Tīklā. TTT leģendas dzimšana” nozīmīgās TTT spēles izspēle dzīvajā, kurā tā laika spēļu formās piedalīsies Latvijas izlases spēlētājas un aktrises.

XV jubilejas “Krastu mačā” mūs ar muzikāliem priekšnesumiem priecēs reperis “Wiesulis”, kura uzstāšanās paredzēta 17. augustā plkst. 22.00, kā arī “Patrisha”, “I MEAN LOVE”, “Kautkaili”, “OLAS” un daudzi citi. Pilns Daugavas labā un kreisā krasta komandu sastāvs, spēļu laiki un pasākuma programma pieejams oficiālajā turnīra mājaslapā www.krastspretkrastu.lv.

Turnīru rīko sadarbībā ar vienpadsmitkārtējo Latvijas čempionvienību “VEF Rīga”, Rīgas valstspilsētas pašvaldību un Rīgas brīvostu.

LĪDZĪGI RAKSTI

KOMENTĀRI

0 Komentāri
Jaunākie
Vecākie Populārākie
Inline Feedbacks
Rādīt visus komentārus

CITI LASA

Jaunums pirms Baltijas Volejbola līgas sezonas – FRACHT Baltijas Superkauss

Straujiem soļiem tuvojas volejbola sezonas sākums un, kā vēl labāk sagatavoties, ja ne mērojot spēkus ar kaimiņiem! 14. un 15. septembrī, 14 dienas pirms...

POPULĀRĀKIE