sestdiena, 29. jūnijs
SākumsKultūraPasākumi"EZĪŠFESTS 2024" izziņo pirmos festivāla māksliniekus

“EZĪŠFESTS 2024” izziņo pirmos festivāla māksliniekus

Augusta izskaņā Tallinas ielas kvartālu pieskandinās vasaras noslēguma festivāls “Ezīšfests 2024”, kur ierasti radošā gaisotnē apmeklētāji līdz pat saullēktam varēs baudīt dziesmas, dejas, dažādas aktivitātes un izklaides. Šogad par īstu „muzikālo rasolu” uz vairākām festivāla skatuvēm parūpēsies dažādu paaudžu grupas un mūziķi.

24. augustā kroni vasarai, kā ierasts, uzliks urbānās pilsētvides festivāls “Ezīšfests”, kurš Tallinas ielas kvartāla sienas nu jau 12. gadu piepildīs ar mūzikas un mākslas daudzveidību, un tās baudītājiem. Uz četrām dažādām festivāla skatuvēm kāps skandalozā, daudzveidīgu talantu bagātā repa apvienība “Singapūras satīns”, duo, kurš vienaldzīgu neatstās nevienu – “Mauku Sencis un Grandmasters Neons”, hiphopa pionieru STA dalībnieks Kurts, “Mauzoleju Muuzika”, pašmāju alternatīvā roka / post – hardcore grupa “Sever”, latviešu estrādes zvaigzne Žoržs Siksna, Latvijas pagrīdes mūzikas tēvi, pankroka apvienības „Inokentijs Mārpls”, “PND” un mūžīgie romantiķi “Čipsis un Dullais”.

Programmu papildinās arī grupas “Audiokvartāls”, “Dzirnavnieki”, “All Day Long”, enerģiskais roka trio “Indygo”, ironiski pievilcīgie “Athodi Brīnumzemē”, “Jūdas graši”, šī gada Supernovas fināla jaunatklājums “24. Avēnija”, veiklo pirkstu īpašnieks, ģitārists Gints Smukais un Idus Abra, bet bungu ritmos festivāla apmeklētājus līdzi aicinās “Te Toka” komanda.

Šī gada festivālā viesus sagaida arī dažāda stila dīdžeju seti, to vidū DJ Magnuss Eriņš, DJ Miami, DJ Skaabe, DJ Lietuvietis, DJ Spriegums, DJ Kārlis Audzināts, DJ Veiders un citi.

Tuvojoties festvālam, pasākuma programmā gaidāmi papildinājumi, pārsteigumi, kā arī, nu jau par tradīciju kļuvusī „slepenā mākslinieka” izziņošana.

Festivāla biļešu skaits ir ierobežots, un to cenas pakāpeniski tiks paaugstinātas, tāpēc organizatori iesaka neatlikt biļešu iegādi uz pēdējo brīdi. Draudzīgās cenas biļeti no 13 eiro meklē ezisfests.lv vai “Biļešu servisa” tīklā.

LĪDZĪGI RAKSTI

KOMENTĀRI

0 Komentāri
Inline Feedbacks
Rādīt visus komentārus

CITI LASA

Stindzinoši un vienlaicīgi jautri – piedzīvojumi Latvijas Jūras akadēmijas studentu dzīvē

Jūrnieka profesijas apgūšana ir smags un atbildīgs darbs, uzkrājot plašu informācijas klāstu un iepazīstot pasauli no mazliet citāda skatupunkta, taču, vai un kā tikt...

POPULĀRĀKIE