svētdiena, 30. jūnijs
SākumsSabiedrībaPolitikaMūziķis un politiķis Nauris Puntulis par ministra laikā pazaudēto: “Politika prasa daudz”

Mūziķis un politiķis Nauris Puntulis par ministra laikā pazaudēto: “Politika prasa daudz”

Diplomēts tenors, bijušais kultūras ministrs un izbijis grupas “Pērkons” solists Nauris Puntulis raidījumā “Ar dziesmu par dzīvi” atklāj, ko pazaudējis, budāms kultūras ministra amatā. “Politika prasa daudz un bieži vien tam ir ļoti attāls sakars ar to, kas ir šinī pasaulē svētīgākais,” teic Puntulis.

Intervijā Puntulis piemin arī piezagušos vientulības sajūtu, kas neesot saistīta ar ģimeni, bet gan ar draugu loku: “Šo ministra gadu laikā tas, nu, gan ir pazaudēts. Nekad nav bijuši īpaši daudz draugu, jo es kā dzimis kurzemnieks nekad neesmu bijis īpaši draudzīgs pats,” atzīst tenors.

“Kopš šiem gadiem ir pazaudēti tie paši. Pamatā jau tas iemesls ir, ka jebkura draudzība ir jākopj, jāuztur un tam nav bijis laika. Gan jau kāds arī ir pazaudēts tādēļ, ka varbūt ir kaut ko, kā padomju laikos, sagaidījis sev labvēlīgi no mana amata un nav to sagaidījis, varbūt arī kāds nav ticis pāri kādai mazai skaudībai,” viņš skaidro.

Saliekot visu kopā, Nauris Puntulis sapratis: “Pēc šiem gadiem es esmu kļuvis daudz, daudz vientuļāks nekā pirms tam.” Uz Ineses Vaikules norādi, ka politika prasa daudz, viņš piekrīt teiktajam: “Politika prasa daudz un bieži vien tam ir ļoti attāls sakars ar to, kas ir šinī pasaulē svētīgākais – cilvēcīgas attiecības starp cilvēkiem, kā raksta Sent-Ekziperī.”

LĪDZĪGI RAKSTI

KOMENTĀRI

0 Komentāri
Inline Feedbacks
Rādīt visus komentārus

CITI LASA

Stindzinoši un vienlaicīgi jautri – piedzīvojumi Latvijas Jūras akadēmijas studentu dzīvē

Jūrnieka profesijas apgūšana ir smags un atbildīgs darbs, uzkrājot plašu informācijas klāstu un iepazīstot pasauli no mazliet citāda skatupunkta, taču, vai un kā tikt...

POPULĀRĀKIE