sestdiena, 28. septembris
SākumsSabiedrībaZiņasNovadu balss: Restorāns Silenē saņem “Latvijas labākais tirgotājs 2023”

Novadu balss: Restorāns Silenē saņem “Latvijas labākais tirgotājs 2023”

30. maijā Rīgā norisinājās pasākums, kurā godināja konkursa “Latvijas labākais tirgotājs 2023” uzvarētājus. Latvijas Tirgotāju asociācija un Latvijas pašvaldību savienība šādu pasākumu rīko jau gandrīz 30 gadus.

Šogad tika saņemti vairāk nekā 600 dažādu vietu un objektu pieteikumi no visiem Latvijas novadiem. Uz finālu tika izvirzīti 37 kandidāti. Šīs vietas rūpīgi izvērtēja ekspertu komisija, kuri anonīmi apmeklēja visus objektus kā klienti, lai spētu sniegt patiesāko vērtējumu.

Konkursa uzvarētāju vidū ir arī “La Tenuta Italiana” itāļu restorāns, kas atrodas “Silene Resort & SPA” Augšdaugavas novadā. Atpūtas komplekss sastāv no četrzvaigžņu viesnīcas un itāļu restorāna, ko ieskauj teritorija ezera krastā, pieejama izklaides vieta bērniem un aprīkojums dažādu svētku rīkošanai dārzā. Restorāna ēdienkarti izstrādājuši šefpavāri no Itālijas, Ligūrijas. Vasaras sezonā restorāna apmeklētājiem pieejama arī terase.

Starp konkursa laureātiem ir arī SIA “Multilukss” veikals Daugavpilī, kas atrodas tirdzniecības centrā “Solo”.


Projektu ”Novadu balss” finansē Mediju atbalsta fonds no Latvijas valsts budžeta līdzekļiem.
Par sagatavoto saturu atbild laikraksts ”Vietējā Latgales Avīze”.

LĪDZĪGI RAKSTI

KOMENTĀRI

0 Komentāri
Jaunākie
Vecākie Populārākie
Inline Feedbacks
Rādīt visus komentārus

CITI LASA

Vecāku izglītības trenere Inga Oliņa: “Visas ģimenes ir pilnas – tās vienkārši ir atšķirīgas”

Raidījumā “Pietura vecākiem” vecāku izglītības treneri no “Centra ZIN” Inga Oliņa un Georgs Rubenis pievēršas ģimenes jautājumam – vai mammas un tēta lomas ir...

POPULĀRĀKIE