sestdiena, 5. oktobris
SākumsRadio SWH jaunumiRadio SWH+ 30! Svētku akcija “Uzmini melodiju Radio SWH+!”

Radio SWH+ 30! Svētku akcija “Uzmini melodiju Radio SWH+!”

Radiostacija Radio SWH+ šogad svin savus 30 gadus, pie tam svin ar vērienu! Veselu mēnesi – no 30. septembra līdz 31. oktobrim – trīs reizes dienā svētku akcijā “Uzmini melodiju Radio SWH+!” tiek izspēlētas patīkamas naudas balvas.

Viss ir vienkārši! Klausieties Radio SWH+, kad kāds no programmas vadītājiem aicina sazināties ar studiju, tad zvaniet pa tālruni 25452525 un, ņemot vērā programmas vadītāja sacīto, mēģiniet uzminēt melodiju. Uzminiet melodiju pēc četrām notīm, saņemiet balvu – 50 eiro! Pēc piecām notīm – 40, pēc septiņām – 30 eiro. Ja neviens no studiju sazvanījušajiem klausītājiem netiks galā ar uzdevumu, var izmēģināt laimi, uz to pašu numuru (25452525) nosūtot īsziņu, un laimēt 20 eiro.

Jo labāk zināt Radio SWH+ atskaņoto mūziku, jo vairāk naudas iegūsiet!

Radio SWH+ svētku akciju “Uzmini melodiju Radio SWH+” atbalsta “Royal Enfield” oficiālais izplatītājs – “MOTO CLASSIC HOUSE”. Augstas klases meistari nodrošinās jebkuras markas motociklu, kā arī automobiļu remontu un apkopi. Ienāc ROYALENFIELD.LV.

Bet 1. novembrī, Radio SWH+ dzimšanas dienā, tev būs iespēja laimēt arī superbalvu – klēpjdatoru 1000 eiro vērtībā no “MOTO CLASSIC HOUSE”! Seko līdzi ēterā dzirdamajai un mūsu sociālajos tīklos publicētajai informācijai.

Uzmanību! Svarīgi!
Jūsu piedalīšanās konkursā “Uzmini melodiju Radio SWH+!” automātiski nozīmē, ka esat rūpīgi iepazinies ar konkursa “Uzmini melodiju Radio SWH+!” norises nolikumu – konkrēti, par jūsu personas datu izmantošanu, kā arī citiem nolikuma punktiem.

LĪDZĪGI RAKSTI

KOMENTĀRI

0 Komentāri
Jaunākie
Vecākie Populārākie
Inline Feedbacks
Rādīt visus komentārus

CITI LASA

Radio SWH vadītājs Jānis Šipkēvics kļuvis par vienu no “Liepāja 2027” vēstnešiem

Lai stiprinātu Liepājas kā Eiropas kultūras galvaspilsētas 2027 programmu un veicinātu tās daudzveidīgāku veidošanu, rosinātu plašākam sabiedrības lokam iesaistīties projektā un veicinātu tā atpazīstamību...

POPULĀRĀKIE