trešdiena, 16. oktobris
SākumsKonkursi un akcijas“Auto Bode” sadarbībā ar “Andre Motors”

“Auto Bode” sadarbībā ar “Andre Motors”

Ooooo, kās tad mums te?
Te jums, klausītāj, sapņi piepildās!

No 14. līdz 18. oktobrim ap plkst. 8:40 klausies Radio SWH LV rīta šovu “BB brokastis”, piedalies spēlē “Autobode” un laimē auto ar pilnu bāku degvielas uz nedēļas nogali no ANDRE MOTORS.

“Auto Bode” sadarbībā ar “Andre Motors”.
Dīvanu darbnīca atrodas Hospitāļu ielā 2 vai internetā – Divanudarbnica.lv.
Pašu izgatavotas, individuāli pielāgojami izmēri, dizaini, ļoti izturīgas (20 gadu garantija) gultas, kurās drīkst lēkāt, sportot, kā arī gulēt.
Andre Motors – Citroen, Suzuki, Isuzu un KGM labakais autorizētais pārstāvis Latvijā. Andre Motors salonā Kārļa Ulmaņa gatvē 90, Rīgā, Jūs atradīsiet savu jauno automašīnu pilsētai, lauku ceļiem vai bezceļiem.
Andre Motors piedāvā profesionālus tehniskās apkopes un remonta pakalpojumus Citroen, Suzuki, Isuzu un KGM automašīnām, kā arī visu citu ražotāju automašīnām pēcgarantijas periodā. Andre Motors atpirks Jūsu esošo automašīnu, sniegs jums konsultācijas automašīnu finansēšanā un apdrošināšanā, lai Jūs varētu atrast vispiemērotākos risinājumus atbilstoši Jūsu vajadzībām un budžetam.
Apmeklējiet www.andremotors.lv vai Andre Motors auto salonui un servisa centru jau šodien un uzziniet, kā Andre Motors var Jums palīdzēt!
Andre Motors – vieta, kur piepildīt sapni par savu jauno auto!

LĪDZĪGI RAKSTI

KOMENTĀRI

0 Komentāri
Jaunākie
Vecākie Populārākie
Inline Feedbacks
Rādīt visus komentārus

CITI LASA

Rinkēvičs joprojām aicina pārskatīt ieroču ierobežojumus, jo “Ukraina šobrīd tuvojas ļoti sarežģītai situācijai”

Nesen uzrunu ANO Ģenerālajā asamblejā sniedza Latvijas Valsts prezidents Edgars Rinkēvičs, pievēršoties Ukrainas atbalsta tēmai. Raidījumā “Alianses divas desmitgades: Latvijas ceļš kopā ar NATO”...

POPULĀRĀKIE