trešdiena, 16. oktobris
SākumsSabiedrībaZiņasNovadu balss: Jelgavnieci sveic 100. jubilejā

Novadu balss: Jelgavnieci sveic 100. jubilejā

Simto dzimšanas dienu 6. oktobrī nosvinējusi jelgavniece Velta Štekele. Sveicējus no Jelgavas pašvaldības Veltas kundze 7. oktobrī sagaidīja ar sirsnīgu smaidu un pašas ceptu kēksu, informē Jelgavas Sociālo lietu pārvalde.

Jubilejā Veltu pašvaldības vārdā sveica Jelgavas Sociālo lietu pārvaldes pārstāve Iveta Hofmane, jubilārei nogādājot ziedus, saldumu grozu un pašvaldības pabalstu 150 eiro veselības uzlabošanai, kas tiek piešķirts iedzīvotājiem, kuri sasnieguši simts vai vairāk gadu.

Vaicājot Veltas kundzei, kāds ir viņas ilgā mūža noslēpums, jubilāre atklāj, ka visu mūžu ir bijusi sabiedriska, dziedājusi un baudījusi dzīvi. Vēl savā dzimšanas dienā simtgadniece ciemojusies pie draugiem Vilcē un priecājas, ka nekad nav jutusies vientuļa – ģimene, draugi, kaimiņi un kaķenīte Prince vienmēr ir viņai blakus.

Jubilāre priecājas, ka par godu apaļajai dzimšanas dienai ciemiņi gaidāmi visas nedēļas garumā.

 


Projektu ”Novadu balss” finansē Mediju atbalsta fonds no Latvijas valsts budžeta līdzekļiem.
Par sagatavoto saturu atbild laikraksts ”Zemgales

LĪDZĪGI RAKSTI

KOMENTĀRI

0 Komentāri
Jaunākie
Vecākie Populārākie
Inline Feedbacks
Rādīt visus komentārus

CITI LASA

Rinkēvičs joprojām aicina pārskatīt ieroču ierobežojumus, jo “Ukraina šobrīd tuvojas ļoti sarežģītai situācijai”

Nesen uzrunu ANO Ģenerālajā asamblejā sniedza Latvijas Valsts prezidents Edgars Rinkēvičs, pievēršoties Ukrainas atbalsta tēmai. Raidījumā “Alianses divas desmitgades: Latvijas ceļš kopā ar NATO”...

POPULĀRĀKIE