piektdiena, 28. jūnijs
SākumsKultūraPasākumiMarģers Majors aicina uz neaizmirstamu Līgo svētku zaļumballi Mērsragā

Marģers Majors aicina uz neaizmirstamu Līgo svētku zaļumballi Mērsragā

Marģers Majors jeb Dj Baltaisvilks ar draugiem aicina uz neaizmirstamu Līgo svētku zaļumballi Mērsragā, Jēgerlejas estrādē, 23. jūnijā.

Šogad Līgo zaļumballē Mērsragā apmeklētājus priecēs grupa “Plus Mīnuss” – sniegs aizraujošu dzīvo uzstāšanos ar visiem zināmām dziesmām, viens no jaudīgākajiem vietējā apriņķa dīdžejiem – DJ Igors, uz īpašu perfomatīvu muzikālu aktu uz skatuves kāps koitosa eleksīrs, grupa “Mazais Princips” un no Latvijā labāko/sliktāko dīdžeju apvienības “BengersFM” uz īpašu performanci mums pievienosies DJ Baltaisvilks.

Pasākuma noskaņa ir AUGI, kā arī par to parūpēsies vietējie dekoratori un gaismu šovs.
Pasākuma laikā varēsiet baudīt arī iespaidīgu uguns skulptūru, kas radīs īpašu Līgo noskaņu. Un mūsu sadarbības partneris “Mežpils” alus piedāvās lieliskus dzērienus, lai svētki būtu vēl priekpilnāki.

Biļetes var iegādāties iepriekš pārdošanā “Biļešu serviss” tīklā vai pasākuma dienā uz vietas. Nepalaidiet garām šo unikālo iespēju svinēt Līgo svētkus kopā ar draugiem un ģimeni Mērsragā!

LĪDZĪGI RAKSTI

KOMENTĀRI

0 Komentāri
Inline Feedbacks
Rādīt visus komentārus

CITI LASA

Dainis Locis: “Iecerēts izstrādāt jaunus noteikumus pasākumu laika un skaļuma ierobežojumiem”

Raidījumā “Saka Rīga” Rīgas domes Pilsētas īpašuma komitejas vadītājs un Izglītības, kultūras un sporta komitejas deputāts Dainis Locis stāsta par Grīziņkalna apkaimes biedrības un...

POPULĀRĀKIE