piektdiena, 25. oktobris
SākumsMūzika“Instrumenti” vērienīgais koncerts “Arēnā Rīga” jau rīt!

“Instrumenti” vērienīgais koncerts “Arēnā Rīga” jau rīt!

Jau rīt, 26. oktobrī, Latvijas mūzikas cienītājiem būs iespēja piedzīvot vienu no šī gada vērienīgākajiem mūzikas notikumiem Latvijā – “Instrumenti” uzstāsies “Arēnā Rīga” ar iespaidīgu koncertšovu “Runā Rīga”.

Gaidāms, ka šis būs audiovizuāls un emocionāls piedzīvojums, kas sajūtās liks atgriezties trīspadsmit gadu senā pagātnē, kad “Instrumenti” pirmo reizi piepildīja arēnu ar sava debijas albuma “Tru” koncertšovu. Šoreiz, sešus albumus – “Procrastination”, “Iekams”, “Atkala”, “Cilvēks”, “Priecīgus”, “Runā Rīga” – vēlāk, “Instrumenti” atgriežas “Arēnā Rīga” ar vairāk nekā divu stundu ilgu, pārsteigumiem bagātu un iespaidīgu koncertprogrammu. Kā koncerta īpašie viesi uzstāsies ansis, Gustavo un Būū.

Šajā īpašajā vakarā “Instrumenti” sola arī īpašus jaunumus, kurus pirmie uzzinās tieši koncerta “Arēnā Rīga” apmeklētāji.

Kā īpašais viesis koncertā piedalīsies arī ilggadējais grupas biedrs un mūzikas producents Gatis Zaķis, kurš ar īpaši šim vakaram veidotu programmu uzstāsies plkst. 20:00.

Pēdējās biļetes uz koncertu vēl pieejamas Biļešu Serviss tirdzniecības vietās.

Svarīga informācija:
18:00 – Ieeja
20:00 – Gatis Zaķis
21:00 – INSTRUMENTI

Bērniem līdz 7gv. ieeja bez maksas, neaizņemot atsevišķu sēdvietu; pie ieejas jāuzrāda bērna personas apliecinošs dokuments.
Ratiņkrēslu podests atradīsies pie 111. ieejas.
Fanu zonā, uzrādot biļetes, ieeja būs no zāles vidus – labās un kreisās puses.
Koncerta norises vietā būs nopērkami “Instrumenti” mūzikas ieraksti un grupas suvenīri.

LĪDZĪGI RAKSTI

KOMENTĀRI

0 Komentāri
Jaunākie
Vecākie Populārākie
Inline Feedbacks
Rādīt visus komentārus

CITI LASA

Indī grupa Foreign Dreamer izdod singlu “Weighing Me Down” drīmpopa stilā

Indī žanra grupa “Foreign Dreamer”, izdod jaunāko singlu “Weighing Me Down”. Dziesma rakstīta par sevis iepazīšanu un pieņemšanu, reizē apzinoties, cik grūti tas mēdz...

POPULĀRĀKIE

spot_img