Īpaša Pasaules čempionātam hokejā veltīta programma!

Īpaša Pasaules čempionātam hokejā veltīta programma!

09.05.2023

Pasaules čempionāts hokejā ir svēts katram latvietim, tieši tāpēc esi gatavs šajos datumos būt pie saviem radio aparātiem, TV ekrāniem vai Arēna Rīga, kur atbalstīsim savējos visi kopā! No 12. līdz 28. maijam Radio SWH sadarbībā ar “Akvedukts” un “Grundfos” ir sagatavojusi īpašu hokejam veltītu programmu!

– Katru darbadienas rītu plkst. 9.35 klausies un piedalies “Anatolija hokeja noslēpumā“, kur galvenā balva divu nedēļu veiksmīgākajam dalībniekam būs dāvanu karte 500 EUR vērtībā Grundfos produkcijas iegādei Akvedukts veikalos.
– Ik rītu ap plkst. 11:30 Radio SWH ēterā un sociālajos tīklos klausies čempionāta aktualitātes kopā ar mūsu sporta ekspertiem Anatoliju Kreipānu un Aināru Rutkēviču raidījumā “Rīta hokejs“.
– Pēc katras Latvijas izlases spēles pieslēdzies Radio SWH, lai hokeja vakaru turpinātu ar raidījumu “Ceturtā trešdaļa“, kurā Edgars Barbaks apskatīs notikumus hokeja laukumā, sazvanīsies ar kolēģiem Arēnā Rīga un, protams, uzklausīs arī jūsu komentārus par spēli.

Celies, Cīnies, Latvija!

 

***

Grundfos mērķis ir uzlabot cilvēkiem dzīves kvalitāti un progresīvā veidā piedalīties pasaules ūdens un klimata problēmu risināšanā.

Grundfos ir viens no pasaulē vadošajiem sūkņu un ūdens risinājumu uzņēmumiem, kurā nodarbināti vairāk nekā 20 000 darbinieki. Grundfos sūkņus ražo kopš 1945. gada un uz šo brīdi ik gadu saražo vairāk nekā 16 000 dažādus produktus. Grundfos veicina ūdens plūsmu, izmantojot nerimstošus jauninājumus efektivitātes, enerģijas un nākotnes vārdā. Grundfos un Akvedukts vienotā izpratne par inovatīvu, drošu un energoefektīvu risinājumu nozīmīgumu ir iemesls Grundfos produktu plašajam klāstam Akvedukts tirdzniecības vietās. Akvedukts gandrīz 30 gadu pieredze un darbinieku tehniskās zināšanas garantē atbilstoša ūdens sūkņa izvēli jebkuram uzdevumam, tādēļ droši var apgalvot, ka Akvedukts veikalos iegādāts Grundfos sūknis kalpos ilgāk!

Akvedukts ir lielākais Grundfos partneris Baltijā, nodrošinot ne tikai ūdens sūkņu pārdošanu, bet arī kvalitatīvu servisu.

0 Komentāri
Inline Feedbacks
View all comments

Aktualitātes