ceturtdiena, 19. septembris
SākumsMūzikaLatvijas mūzikas jaunumiLauris Bush, iezīmējot jaunu sākumu, izdod singlu "Gatavs sākt"

Lauris Bush, iezīmējot jaunu sākumu, izdod singlu “Gatavs sākt”

Mūziķis Lauris Busulis, skatuves vārdā Lauris Bush, laidis klajā jaunu singlu ar nosaukumu “Gatavs sākt”, kas iezīmē jaunu sākumu arī Laura muzikālajā darbībā. Pēc ilgāka pārtraukuma, dažādām dzīves pieredzēm un atklāsmēm, mūziķis ir gatavs nodoties savai sirdslietai – mūzikai – ar lielāku jaudu un patiesumu kā jebkad iepriekš.

Dziesma “Gatavs sākt” ir kā mantra dzīves pārmaiņām, kas nenoliedzami un nepārtraukti ar mums notiek. Citējot pašu Raini “pastāvēs, kas pārvērtīsies”, Lauris Bush ir gatavs dzīves sniegtajām pārmaiņām un jaunām iespējām, atstājot pagātnē visas šaubas, bailes un nedrošības.

Lauris Bush plašāk zināms kā solists grupā “Headline”, kas ar labiem panākumiem aktīvi darbojās no 2011. līdz 2015. gadam, tostarp bija arī Latvijas Eirovīzijas atlases finālisti. Pēc grupas izjukšanas Lauris uzsāka savu solo muzicēšanas ceļu, nododot plašākai publikai tādus radio singlus kā “Paliec” (2014.g.) un “Rutīna” (2021.g.), un tagad ir gatavs atgriezties radio un visās mūzikas straumēšanas vietnēs ar jaunāko singlu “Gatavs sākt”.

Dziesmai tapis arī videoklips, kas vizuāli atspoguļo sevis paša noliegšanas ceļu. Tas ir stāvoklis, kurā, līdzīgi kā videoklipā, cilvēks pats sevi ir sasējis, liedzot iespēju rīkoties, kas rezultējas ciešanās, kurās vainojams vien viņš pats. Šis konflikts visbiežāk notiek mūsu prātos, tādejādi kavējot mērķu sasniegšanu un jaunu pieredžu gūšanu.

LĪDZĪGI RAKSTI

KOMENTĀRI

0 Komentāri
Jaunākie
Vecākie Populārākie
Inline Feedbacks
Rādīt visus komentārus

CITI LASA

NATO – senils vai pieredzes stiprināts? Alianses transformāciju un vienprātību analizē politoloģe Ozoliņa

​​Raidījumā “Alianses divas desmitgades: Latvijas ceļš kopā ar NATO” viesojas politoloģe un Latvijas Universitātes Politikas zinātnes nodaļas profesore Žaneta Ozoliņa, kura atbild uz visai...

POPULĀRĀKIE