trešdiena, 16. oktobris
SākumsKultūraPasākumi“Carnival Youth” Palladium koncerts jau piektdien. Koncerta īpašā viešņa - ANNIKA

“Carnival Youth” Palladium koncerts jau piektdien. Koncerta īpašā viešņa – ANNIKA

Jau šo piektdien, 18. oktobrī grupa “Carnival Youth” uzstāsies ar vērienīgu koncertu koncertzālē “Palladium”, lai svinētu sava debijas albuma “No Clouds Allowed” 10 gadu jubileju un ieskandinātu jauno dekādi.

Koncertā būs iespēja dzirdēt gan sen nespēlētas vecās dziesmas iespējams pēdējo reizi, gan pavisam jaunas dziesmas no 2025. gadā gaidāmā albuma. “Esam sagatavojuši dažus ļoti īpašus viesus, jaunu merču, ekrānu animācijas un vēl šādus tādus pārsteigumus,” atklāj grupas dalībnieks Edgars Kaupers. “Katrā ziņā būs jaudīgi!”

Koncertu atklās īpašā viešņa dziedātāja un dziesmu autore ANNIKA (Annika Ausmane). Viņas dziesmas izceļas ar dziļām pārdomām un refleksijām par pašizziņas ceļiem, cilvēku savstarpējām attiecībām un saikni ar dabu. “Annikai ir lieliska balss un jau izkopta mūzikas gaume, lai gan pavisam nesen uzkāpusi uz savām muzikālās karjeras kāpnēm. Mums būs liels prieks stāvēt kopā uz “Palladium” skatuves pakāpiena!” stāsta “Carnival Youth” dalībnieks Roberts Vanags.

““Carnival Youth” vienmēr sildījuši mazo Anniku, un nu man ir lieliska iespēja pieredzēt lielāko skatuvi ar sev mīļajiem karnivāļiem! Esmu pārsteigtlielā sajūsmā un gatavībā. Būs skaisti!” savu prieku pauž ANNIKA. Koncertā māksliniece piedāvās gan savas oriģinālkompozīcijas, gan dziesmas, kas viņu ir iedvesmojušas radīšanas procesā. Klausītāji var gaidīt intīmu muzikālo pieredzi.

Biļetes uz koncertu pieejamas visās “Biļešu Serviss” kasēs un internetā.

Ieeja “Palladium” koncertzālē no plkst. 19.00, ANNIKA kāps uz skatuves plkst. 20.10, savukārt “Carnival Youth” – plkst. 21.00.

Grupa nupat atgriezusies no Dienvidkorejas un Japānas tūres, kā ietvaros starp vairākiem koncertiem uzstājās arī Seulā notiekošajā mūzikas industrijas festivālā “Zandari”, kuru apmeklē industrijas pārstāvji no visas pasaules un leģendārajā Tokijas koncertvietā “Ruby Room”, kur uzstājušies tādas grupas un mākslinieki kā Belle & Sebastian, Kikagaku Moyo un Basement Jaxx.

LĪDZĪGI RAKSTI

KOMENTĀRI

0 Komentāri
Jaunākie
Vecākie Populārākie
Inline Feedbacks
Rādīt visus komentārus

CITI LASA

Līdz “Instrumenti” koncertam “Arēnā Rīga” mazāk kā divas nedēļas; uz ierobežotu laiku pieejamas “3+1” biļetes

"Instrumenti", viena no vērienīgākajām Latvijas mūzikas grupām, jau pēc mazāk nekā divām nedēļām iepriecinās klausītājus ar iespaidīgu koncertšovu "Runā Rīga", kas 26. oktobrī notiks...

POPULĀRĀKIE