sestdiena, 28. septembris
SākumsKultūraPasākumiJustin Timberlake uzstāsies Tallinas Dziesmu svētku estrādē

Justin Timberlake uzstāsies Tallinas Dziesmu svētku estrādē

2025. gada 9. jūnijā Tallinas Dziesmu svētku estrādē uzstāsies pasaules mēroga superzvaigzne Justin Timberlake. Mūziķis ir atgriezies uz skatuves pēc piecu gadu pauzes, un pirmo reizi uzstāsies Igaunijā starptautiskas tūres ietvaros, priecējot klausītājus ar dziesmām no jaunākā albuma “Everything I Thought It Was”. Tas ir notikums, kuru vērts pieredzēt ikvienam kvalitatīvas popmūzikas mīļotājam!

Pēc piecu gadu pārtraukuma 2024. gadā Timberlake ar triumfu atgriezās uz skatuves ar dziesmām no sava sestā studijas albuma “Everything I Thought It Was”, kurā iekļautas 18 pilnīgi jaunas dziesmas, tostarp populārie singli “Selfish” un “No Angels”. Albums ātri iekaroja mūzikas topu virsotnes, turpinot nodrošināt mūziķa panākumus. “The Forget Tomorrow” globālā tūre piestās vairāk nekā 50 pilsētās visā pasaulē, ļaujot faniem izbaudīt mūziķa jaunāko veikumu.

Mūzikas mīļotāji Tallinā varēs pieredzēt enerģiskus priekšnesumus, sirsnīgas balādes, kā arī Justin Timberlake harizmātisko šarmu. No “FutureSex/LoveSounds” lipīgajiem deju mūzikas bītiem līdz “Man of the Woods” dvēseliskajām balādēm – šis koncerts sagādās neaizmirstamus iespaidus.

Nepalaidiet garām vienu no nākamā gada spilgtākajiem notikumiem – iespēju klātienē pieredzēt Justin Timberlake uzstāšanos Igaunijā 2025. gada 9. jūnijā Tallinas Dziesmu svētku estrādē! Biļetes “Live Nation”, FBI un Positivus festivāla koncertu kluba biedriem būs pieejamas iepriekšpārdošanā no trešdienas, 25. septembra plkst. 10.00. Publiskā biļešu tirdzniecība sāksies piektdien, 27. septembrī plkst. 10.00 “Biļešu serviss” tīklā. 

Justin Timberlake ir daudzpusīgs mākslinieks, mūziķis, ierakstu producents, dziesmu autors un aktieris. Karjeras laikā pārdoti vairāk nekā 54 miljoni albumu eksemplāru un 63 miljoni singlu visā pasaulē, un papildus 70 miljoni ierakstu pārdoti kā grupas “*NSYNC” vadošajam dalībniekam. Justin Timberlake ir ieguvis “Grammy” balvas dažādu žanru kategorijās – popmūzikā, deju mūzikā un R&B, tostarp par veiksmīgajiem solo albumiem “Man Of The Woods”, “The 20/20 Experience”, “FutureSex/LoveSounds” un debijas solo albumu “Justified”, kā arī par sadarbībām ar mūziķi Jay-Z.

LĪDZĪGI RAKSTI

KOMENTĀRI

0 Komentāri
Jaunākie
Vecākie Populārākie
Inline Feedbacks
Rādīt visus komentārus

CITI LASA

Vecāku izglītības trenere Inga Oliņa: “Visas ģimenes ir pilnas – tās vienkārši ir atšķirīgas”

Raidījumā “Pietura vecākiem” vecāku izglītības treneri no “Centra ZIN” Inga Oliņa un Georgs Rubenis pievēršas ģimenes jautājumam – vai mammas un tēta lomas ir...

POPULĀRĀKIE