sestdiena, 28. septembris
SākumsRadio SWH jaunumiRadio SWH Jazz Club jaunā sezona ir klāt: džeza zvaigznes Spīķeru koncertzālē

Radio SWH Jazz Club jaunā sezona ir klāt: džeza zvaigznes Spīķeru koncertzālē

Radio SWH Jazz Club jau pavisam drīz atklās savu jauno sezonu ar džeza mūzikas vakariem Spīķeru koncertzālē, kas reizi mēnesī pārvēršas par pasaules līmeņa džeza klubu. Šo vakaru vadītāji ir Radio SWH ētera personības, bet par muzikālo atmosfēru rūpējas Latvijas Radio bigbends un pieaicinātie džeza mākslinieki.

Pasākuma apmeklētājiem ir iespēja baudīt koncertu pie galdiņiem, uz kuriem servētas šefpavāra Laura Aleksejeva īpaši sarūpētas uzkodas un dzērieni, kas ir iekļauti biļetes cenā. Koncertzālē jau pirms vakara koncerta vinila plašu dīdžejs Mareks Ameriks rada patīkamu, džeza klubam atbilstošu noskaņu.

Šobrīd pārdošanā ir pieejamas biļetes uz nākamajiem trim Radio SWH Jazz Club vakariem.

10. oktobrī uz skatuves kāps dāņu saksofonists Lars Møller, kura programmā būs dzirdami džeza standarti un oriģinālkompozīcijas. Larss Mellers ir izcils saksofonists un komponists, kas savā spēlē apvieno amerikāņu, indiešu un skandināvu muzikālās ietekmes, radot īpašu ziemeļvalstu džeza skanējumu. Viņš ir uzstājies uz lielākajām džeza skatuvēm Eiropā, ASV, Ķīnā un citviet, vadot gan mazas grupas, gan bigbendus. Šajā vakarā klausītājiem būs iespēja dzirdēt gan Larsa oriģinālkompozīcijas, gan pasaulē pazīstamus džeza standartus, kas izceļ saksofona burvību. Biļetes pieejamas, spiežot šeit.

15. novembrī uzstāsies latviešu ģitārists Aivars Hermanis, kas piedāvās programmā grupas “Remix” džeza un džezroka skaņdarbus, kā arī džeza standartus un savu oriģinālmūziku. Hermanis ir bijis ģitārists daudzos Latvijā pazīstamos kolektīvos, sadarbojies ar dažādiem simfoniskajiem orķestriem un bigbendiem. Šis koncerts būs lieliska iespēja dzirdēt ne tikai viņa paša oriģināldarbus, bet arī Latvijā leģendāras grupas “Remix” mūziku jaunā un aizraujošā interpretācijā. Biļetes pieejamas, spiežot šeit.

13. decembrī, šī gada noslēdzošajā džeza vakarā, Radio SWH Jazz Club viesosies britu vokālists Ola Onabule, kurš piedāvās savus oriģināldarbus. Ola Onabule ir pazīstams kā bigbendu solists un ir uzstājies ar tādiem pasaulē zināmiem džeza orķestriem kā WDR bigbends, SWR bigbends, HR bigbends, Dānijas Radio bigbends un citi. Viņa dvēseliskais vokāls un emocionāli piesātinātās dziesmas klausītājus aizvedīs neaizmirstamā muzikālā ceļojumā. Onabule ir uzstājies uz lielākajām pasaules džeza skatuvēm, un viņa samtainais vokāls tiek slavēts par dziļumu un dvēseliskumu. Biļetes pieejamas, spiežot šeit.

Nepalaid garām iespēju izbaudīt pasaules līmeņa māksliniekus un džeza kluba atmosfēru te pat Latvijā – Radio SWH Jazz Club!

LĪDZĪGI RAKSTI

KOMENTĀRI

0 Komentāri
Jaunākie
Vecākie Populārākie
Inline Feedbacks
Rādīt visus komentārus

CITI LASA

Audio: “Novadu balss” 27. septembris izlaidums

Radio SWH ēterā divreiz nedēļā izskan ziņu raidījums “Novadu balss”, kurā iekļautas Latvijas reģionālo mediju sagatavotās ziņas. Raidījumā Radio SWH ziņu dienests apkopo aktuālāko...

Dziedātājs Mārtiņš Kanters publicē dziesmu, kuru sarakstījis, lai uzlabotu savu un sievas dienu

Dziedātājs Mārtiņš Kanters publicējis jau trešo dziesmu no oktobrī gaidāmā studijas albuma „Vēstulēs”, kas būs ieturēts „pop country” stilā. Dziesmu...

POPULĀRĀKIE