piektdiena, 18. oktobris
SākumsKultūraPasākumiDziedātājs Daddy Was A Milkman par dziesmu rakstīšanu un gaidāmo koncertu Rīgā

Dziedātājs Daddy Was A Milkman par dziesmu rakstīšanu un gaidāmo koncertu Rīgā

30. novembrī koncertzālē “Palladium Rīga” uzstāsies viens no Lietuvas atzītākajiem alternatīvās popmūzikas māksliniekiem Daddy Was A Milkman. Klausītājiem ir gaidāms īpašs, emociju piesātināts vakars.

Mūziķis intervijā atklāj, ka pēc vasaras perioda darbs šķietami iet lēnāk, tomēr spēj gatavoties jauniem projektiem, to skaitā pie jaunā albuma tapšanas, kas ir gaidāms nākamā gada vasaras sākumā vai, iespējams, pat ātrāk.

Jautājot par gaidāmo koncertu Rīgā, vai tas būs viens īpašs šovs vai tomēr ir gaidāma koncerttūre. Dziedātājs atbild, ka nekad nav veidojis lielas tūres. “Rakstīt jaunu dziesmu un nospēlēt to kādam ir mūzikas skaistums. Koncertam nav jābūt milzīgam, lai tas kļūtu īpašs. “Palladium” ieņem īpašu vietu manā sirdī. Tā būs ceturtā reize, kad tur spēlējam. Es zinu to vietu un cilvēkus. Es redzu atpazīstamas sejas.”

Par dziesmu lirisko nozīmi dziesmās mūziķis stāsta: “Daudzi cilvēki domā, ka tas, kas notiek viņu prātos ir pārāk personisks un notiek tikai ar viņiem. Tomēr mēs esam daudz līdzīgāki nekā domājam. Ir viegli atrast tās pašas emocijas vai vienotu pieredzi. Dziesmās rakstu par kaut ko sev personisku un cilvēki ar to emocionāli savienojas.”

“Man patīk rakstīt par konkrētām situācijām. Par šķiršanos, konfliktu, saviem bērniem kā arī mīlestību. Rakstu personiski par to, kas ienāk prātā un ne vienmēr tas ir pozitīvs. Tomēr tas ir tikai godīgi, jo nevaram tēlot, ka dzīve sastāv no rozā sirdīm un burbuļiem. Melanholisks izpildījums man ir piesaistošs,” stāsta dziedātājs.

Savukārt par gaidāmo koncertu “Palladium” Rīgā, dziedātājs informē: “Vēlos klausītājiem dot vizuālu šovu, lai sniegtu pilno pieredzi. Ne stīgu kvartetu, neko saldu šoreiz, mēs iesim nedaudz tumšāk. Būs nedaudz vairāk elektroniskā mūzika un mazliet akustiskās ģitāras. Kā jau teicu, zinot vietu un cilvēkus, arī klausītāji zina, ko sagaidīt. Būs brīnišķīgs vakars kopā.”

LĪDZĪGI RAKSTI

KOMENTĀRI

0 Komentāri
Jaunākie
Vecākie Populārākie
Inline Feedbacks
Rādīt visus komentārus

CITI LASA

Rīgas kapsētās ar videokamerām ķer vides piesārņotājus

Šoreiz raidījumā “Saka Rīga” Ainārs Rutkēvičs iztaujāja Rīgas domes Mājokļu un vides komitejas vadītāju Viesturu Zepu par apkures pieslēgšanu...

“Rīgas meži” valdes priekšsēdētāja Skudra par izbraukātajiem mežiem: “Mēs visi esam zaudētāji”

Jau ilgāku laiku Rīgas un pierīgas meži saskaras ar problēmu, kad motobraucēji, kvadraciklu braucēji un dažkārt arī velobraucēji izbraukā mežu teritorijas. Raidījumā “Mežnīca” SIA...

POPULĀRĀKIE

spot_img