svētdiena, 30. jūnijs
SākumsKultūraPaukštello atklāti par veselības problēmām: “Tevi paglābj tikai tie, kas tevi saprot”

Paukštello atklāti par veselības problēmām: “Tevi paglābj tikai tie, kas tevi saprot”

Aktieris un dziedātājs Jānis Paukštello, kurš šogad svin 50 skatuves darba gadu jubileju, atklāti pastāsta par veselības problēmām, kurās palīdzējuši ne tikai tuvākie, bet arī daudzi ārsti, kā arī vēlreiz uzsver, ka ticis galā ar alkohola lietošanu. “Tevi paglābj tikai tie cilvēki, kas tevi saprot,” uzskata aktieris.

Taujāts par to, kas dzīvē spēj palīdzēt, kad norit cīņas ar savu raksturu, Paukštello nosaka, ka tad viņam jārunā ļoti nopietni: “Var tikai palīdzēt tev mīļie cilvēki un cilvēki, kas tev tic, un tādi man ir apkārt. Piemēram, manās bēdās neviens nevar labāk zināt par manu ģimenes ārsti un vēl dakteri Skaidu, ja jūs zināt, kas viņa ir. Viņa zina, ko darīt. Es atklāti pasaku un īstenībā – tas jau ir garām.”

Aktieris pateicas vairākiem dakteriem, kas palīdzējuši smagos brīžos, kad piedzīvotas veselības problēmas. “Malzubris, kas man uztaisīja, kas izglāba manu kāju. Dakteris Gibners, kas man izoperēja mugurkaulu,” atminas Paukštello, “Es biju “Vaivaros”, viņš teica: “Ko tu te dari?” Aizveda mani uz slimnīcu, viņš teica: “Tev ir jātaisa operācija.” Daktere Smirnova to ar rokām sataustīja: “Jāni, tev ir čupā – tev nav ceturtā skriemeļa, vispār nav. Labi, ka nervi nav pušu.””

Viņš nosaka: “Tās ir tādas nopietnas lietas, bet tevi paglābj tikai tie cilvēki, kas tevi saprot. Ir lietas, kuras ir garām. Nu un tie vēl vārās savā zupā, un tu viņiem tāpat nevari pierādīt neko, ka tu desmit gadus gribi, lai viņi saprot, viņi tāpat nesaprot.” Uz Vaikules piezīmi, ka Raimonds Pauls 26 gadu vecumā sapratis, ka alkohols gandē viņa dzīvi, tāpēc no tā atteicies, un kāda īpašība to varētu mudināt darīt, aktieris piekrīt, ka tā daudziem esot, un vēlreiz uzsver: “Man nav vairs problēmu.”

LĪDZĪGI RAKSTI

KOMENTĀRI

0 Komentāri
Inline Feedbacks
Rādīt visus komentārus

CITI LASA

Stindzinoši un vienlaicīgi jautri – piedzīvojumi Latvijas Jūras akadēmijas studentu dzīvē

Jūrnieka profesijas apgūšana ir smags un atbildīgs darbs, uzkrājot plašu informācijas klāstu un iepazīstot pasauli no mazliet citāda skatupunkta, taču, vai un kā tikt...

POPULĀRĀKIE