piektdiena, 25. oktobris
SākumsMūzikaLatvijas mūzikas jaunumiDziedātājs un dziesmu autors Edvards Strazdiņš publicē jaunu dziesmnu “Starpbrīdis”

Dziedātājs un dziesmu autors Edvards Strazdiņš publicē jaunu dziesmnu “Starpbrīdis”

Dziedātājs un dziesmu autors Edvards Strazdiņš, kurš par savu albumu “Lauku dzīves miera osta” pērn saņēma balvu “Zelta Mikrofons”, turpina radīt un publicēt jaunas dziesmas. Dziesmai “Mans vecais Audi” un TikTok hitam “Uz Tukumu pēc smukuma”, tagad seko sentimentāla dziesma “Starpbrīdis”, kurā autors apdzied savu skolas laika pirmās mīlestības piedzīvojumu.

Dziesmu producējis Gints Stankevičs (Factory Sounds Studio), bet video filmējis Kaspars Dvinskis (Dween Productions).

Edvards: “Dziesma “Starpbrīdis” tapa ar “TikTok” palīdzību. Publicēju video, kurā devu cilvēkiem iespēju izpausties un komentāros ieteikt man, par ko, viņuprāt, vajadzētu uzrakstīt dziesmu. Bija daudz dažādu komentāru ar ļoti plaša spektra ieteikumiem un lūgumiem, bet viens no tiem, kas visvairāk iekrita acīs, bija ieteikums uzrakstīt dziesmu par 9. klasi. Atcerējos savus skolas laikus un no tā tapa šis sajūtu stāsts. Uzrakstīju dziesmas fragmentu un to ievietoju vietnē “TikTok”, kur tas guva vairāk nekā 100 tūkstošus skatījumu un daudz pozitīvu atsauksmju.”

Dziesmas videoklips ir filmēts Edvarda pirmajā skolā – Rīgas Juglas vidusskolā, kur viņš mācījās līdz 9. klasei. Šobrīd šajā skolā turpina mācīties dziedātāja māsa. Izmantojot izdevību, videoklipā tika iesaistīta ne tikai māsa, bet arī visi viņas 9.d klases audzēkņi.

Pērn Edvarda dziesma “Rock’n’Roll Supernova” iekļuva Eirovīzijas dziesmu atlases konkursa “Supernova” sestajā vietā. Nesen dziedātājs kopā ar Guntaru Raču viesojās Īrijā un Ziemeļīrijā, kur sniedza divus izpārdotus koncertus vietējās diasporas pārstāvjiem. Pašlaik dziedātājs strādā pie jauna albuma materiāla un pirmās solo koncertprogrammas izveides.

LĪDZĪGI RAKSTI

KOMENTĀRI

0 Komentāri
Jaunākie
Vecākie Populārākie
Inline Feedbacks
Rādīt visus komentārus

CITI LASA

KALIGO laiž klajā debijas albumu “Pirmais pērkons” un izziņo koncerttūri

Latviešu postfolkloras grupa KALIGO, kuru līdz šim klausītāji jau iepazinuši ar tādām kompozīcijām kā “Pērkons veda Saules meitu” un “Es bij’ meita”, laiž klajā...

POPULĀRĀKIE

spot_img