piektdiena, 28. jūnijs
SākumsKultūraPasākumiĶengaragā darbu atsāks Vasaras kultūrtelpa “Strops”

Ķengaragā darbu atsāks Vasaras kultūrtelpa “Strops”

Jau otro gadu pēc kārtas, Vasaras kultūrtelpa “Strops” Ķengaragā, Latgales priekšpilsētas Mūzikas un mākslas skolas pagalmā (Prūšu ielā 13b), no 6. jūnija līdz 25. jūlijam katru ceturtdienu plkst. 19.00 uzstāsies dažādi Latvijas mūziķi.

Vasaras programmu 6. jūnijā Mūzikas un mākslas skolas pagalmā atklās humorroka grupa “Pirmais Kurss” ar laisku atmosfēru, koncertā atskaņojot klausītājiem orģinālmūziku un atsevišķus Latvijas mūzikas šedevrus, kuru skanīgajiem ritmiem dziedāt līdzi varēs ikviens.

13. jūnijā plkst. 19.00 ar literāri muzikālu programmu “Sarunu koncerts. Čaklais. Cits”. Aktrises Karīnas Tatarinovas un mūziķa Roberta Dintera izpildījumā skanēs dažādu komponistu dziesmas ar dzejnieka Māra Čaklā dzeju – Imanta Kalniņa, Ērika Ķiģeļa, Ģederta Ramana. Muzikālo daļu papildinās paša dzejnieka rakstītais par radīšanas procesu, laiku un personībām, ar kurām saskarē šīs dziesmas un dzejas tapušas un ir tādas, kādas tās zinām un mīlam.

20. jūnijā plkst. 19.00 aicinām kopā ar folkloras kopu “Putni” caur tradīcijām un rituāliem, dziedot Jāņu dziesmas, griežoties dejās un rotaļās, atzīmēt vasaras saulgriežus.

27. jūnijā plkst. 19.00 klausītājiem būs iespēja izbaudīt Antas Eņģeles un Marko Ojala kopā muzicēšanas prieku. Koncertprogrammā “Pašas skaistākās dziesmas” skanēs Raimonda Paula, Ivara Vīgnera, Jāņa Sildega, Ulda Stabulnieka, Jāņa Lūsēna un citu autoru dziesmas. No jauna ieskanēsies kādreiz tik populārās dziesmas no Fredija Kvinna repertuāra.
Ar visu Vasaras kultūrtelpas “Strops” programmu var iepazīties Stropu Facebook lapā facebook.com/kulturtelpasstropi un www.mazagilde.lv.

Ieeja pasākumos bez maksas.

Vasaras kultūrtelpa STROPS
Foto: Publicitātes materiāli
LĪDZĪGI RAKSTI

KOMENTĀRI

0 Komentāri
Inline Feedbacks
Rādīt visus komentārus

CITI LASA

Novadu balss: Atklāts Valsts robežsardzes koledžas atjaunotais stadions

Kā ziņo VRK Rekrutēšanas un robežsardzes vēstures izpētes nodaļas sabiedrisko attiecību speciāliste Laura Puriņa, aizvadītās nedēļas beigās svinīgi atklāts Valsts robežsardzes koledžas atjaunotais Profesionālās...

POPULĀRĀKIE