pirmdiena, 28. oktobris
SākumsAktuāli“2:2 ir daudz patīkamāks neizšķirts.” Verpakovskis priecājas par RFS panākumu pret Stambulas...

“2:2 ir daudz patīkamāks neizšķirts.” Verpakovskis priecājas par RFS panākumu pret Stambulas “Galatasaray”

Sensāciju futbola pasaulē un gana daudz prieka saviem līdzjutējiem nupat sniedza Latvijas futbola klubs RFS cīņā ar Stambulas “Galatasaray”, atspēlējoties no divu punktu zaudējuma līdz pat neizšķirtam gala rezultātam – 2:2. Raidījumā “Vakara sporta stunda” RFS ģenerāldirektors Māris Verpakovskis priecājas par kluba vēsturisko sasniegumu.

Futbola klubam RFS šajā cīņā gūts pirmais punkts Eiropas līgas pamatturnīrā. Kā norāda Verpakovskis, neizsķirtais rezultāts ir ļoti patīkams, arī tāpēc, ka punkts gūts cīņā tieši pret vareno Stambulas “Galatasaray”: “2:2 ir daudz patīkamāks neizšķirts, un vēl jo vairāk atspēlējoties no 0:2.” RFS treneru korpusam pēc spēles ģenerāldirektors slavējis komandas sniegumu.

“Nebija tā, ka mēs tikai “atsitāmies” un cerējām uz kādu veiksmīgu standarta situāciju priekšā vai uz kādu ātro uzbrukumu, tiešām bija momenti, kad mums labi izdevās kontrolēt bumbu. Arī otrais vārtu guvums pēc tādas lieliskas, ilglaicīgas kombinācijas, kur bija vairākas piespēles un, bumbu kontrolējot, arī guvām vārtus,” teic Verpakovskis.

Raidījuma vadītājs Anatolijs Kreipāns novērojis, ka komanda spēlējusi taktiski un gudri, ņemot vērā, ka bijis skaidrs, ka iniciatīva un bumbas kontrole būs vairāk Stambulas “Galatasaray” komandas rokās: “Būtu dīvani, ja tā nenotiktu, bet tieši pieminēji pretuzbrukumus – tie nebija tādi “uz dullo situ uz priekšu” un “tur kaut kas sanāks”. Tā pati bumbas pieturēšana laukuma vidusdaļā, pacietība, kuras varbūt dažreiz pietrūka, kas arī ir viegli izskaidrojams.”

Lielākā daļa spēlētāju tādā līmenī kluba sastāvā spēlē pirmo reizi, piebilst Kreipāns. “Protams, sitām bumbu uz priekšu – tāds bija viens no trenera norādījumiem, jo “Galatasaray” – viņiem patīk spēlēt diezgan augstu un uzreiz presingot pretinieka komandu, tāpēc mēs zinājām, ka aizmugurē būs tās brīvās zonas, kas jāizmanto, bet tik un tā es uzteikšu aizsargus, kuri ļoti labi garās bumbas sita uz priekšu, un tās nebija bez adresāta,” tā Verpakovskis.

Vairāk klausies raidījuma “Vakara Sporta Stunda” ierakstā:

LĪDZĪGI RAKSTI

KOMENTĀRI

0 Komentāri
Jaunākie
Vecākie Populārākie
Inline Feedbacks
Rādīt visus komentārus

CITI LASA

DIONA izdod emocionālu dziesmu par sirdssāpēm un cerībām

Ceturtdien, 24. oktobrī, ar jaunu dziesmu “Domas negulēs” un tās videoklipu klajā nākusi dziedātāja DIONA. Dziesma ir dvēselisks stāsts par sirdssāpēm, pārdzīvotām emocijām un...

POPULĀRĀKIE

spot_img