trešdiena, 16. oktobris
SākumsMūzikaLatvijas mūzikas jaunumiMūziķis “Mo Aspen” un koris “Mozaīka” iznāk ar emocionālu dziesmu un video...

Mūziķis “Mo Aspen” un koris “Mozaīka” iznāk ar emocionālu dziesmu un video “Tev jāpienāk tuvāk”

“Mo Aspen” kopā ar kori “Mozaīka” prezentē dziesmu un video “Tev jāpienāk tuvāk”. Dziesma ar moderno skanējumu un vairāku simfonisko instrumentu pavadījumu stāsta par situāciju, kurā viens otru ļoti mīl, bet ir problēmas ieklausīties un fokusēties uz pašu svarīgāko, kas ir vajadzīgs – būt vienkārši blakus un necensties izmainīt, vai kontrolēt vienam otru.

Mūzikas autori – Modris Apse un Ilze Konovalova. Miksēšana un māsterēšana Džošs Hārts (Josh Hart, Kanāda). Producēšana, teksta autors, skaņu inženierija – Modris Apse. Izpildītāji – Mo Aspen (Modris Apse) un Koris Mozaīka. Video operators – Sentis Skride. Video aktieri Modris Apse un Renāte Ķēniņa.

Mo Aspen atgādina, ka nu jau pavisam drīz – šī gada novembra sākumā iznāks indīmūzikas albums “Viens”. Kurā katrai dziesmai būs veltīts videoklips. Tā skanējumā vienlaicīgi būs popmūzikas, rokmūzikas un hip-hop iedvesmas, kā arī gaidāma pēdējā tituldziesma ar pazīstamu Latvijas rokmūzikas viesmākslinieku.

Dziesma seko pēc šogad nesen izdotajiem singliem “Jāiet Tālāk”, “Laimes Zeme”, “Kura No Tām”, kuri izskanējuši vairākās latviešu radio stacijās un mediju/interneta vidē saņēmuši labas atsauksmes, tostarp no vairākiem pazīstamiem un pieredzējušiem latviešu mūziķiem un video, kuru atbalstījis Red Bull Latvia. Tāpat arī Mo Aspen iepriekš piedalījies “Ghetto Faktorā” un raidmedijos bijis dzirdams jau ar vairākiem iepriekš izdotajiem singliem kā “Šī ir Latvija”, “Hold Me Close”, “Ģeodēzists” u.c.

LĪDZĪGI RAKSTI

KOMENTĀRI

0 Komentāri
Jaunākie
Vecākie Populārākie
Inline Feedbacks
Rādīt visus komentārus

CITI LASA

Nākamgad “Arēnā Rīga” uzstāsies “The Offspring”

Mūs visus var apsveikt - tas ilgi gaidītais brīdis, kad The Offspring uzstāsies Rīgā ir pienācis. Tieši tā - piedzīvo ikoniskā pankroka giganta The...

POPULĀRĀKIE