pirmdiena, 21. oktobris
SākumsMūzikaLatvijas mūzikas jaunumiDuets «Mantra VIII» laiž klajā singlu «Nakts orķestris»; tapis arī dziesmas...

Duets «Mantra VIII» laiž klajā singlu «Nakts orķestris»; tapis arī dziesmas videoklips

Pirms neilga laika jaunais duets «Mantra VIII», kurā apvienojušās divas jaunas mūziķes – Madara Martinkena un Liene Leitāne, un kas sevi pirmoreiz publiski pieteica šā gada pavasarī – laidis klajā savu otro singlu «Nakts orķestris»; paralēli tapis arī juteklisks jaunās dziesmas videoklips.

Dziesmu «Nakts orķestris» iedvesmojušas pārmaiņas, kuras piedzīvotas, katrai no dziesmas autorēm kļūstot par neatkarīgu, spēcīgu sievieti, tā zaudējot savas iepriekš izsapņotās ilūzijas par attiecībām, kuras visbiežāk paliek tikai uz kinoekrāniem.

«Mēs ikviens nonākam pie sava paterna jeb dzīves modeļa – kā un ko vēlamies savā dzīves ceļā būvēt. Cilvēki vienkārši varētu būt atklāti viens pret otru. Ticiet mums – tad pasaule būtu daudz laimīgāka…» saka abas mākslinieces un par jauno dziesmu vēl piebilst: «Mēs esam tikai svešinieki, kuri vēlas mīlēt un būt mīlēti…»

Jaunībā dzīve šķiet kā viena liela ballīte, kurai neseko rītdiena. Tas ir laiks, kurā dzīvot vien mirklim, ņemot visu, ko tas sniedz, lai radītu atmiņas, kuras pārskatīt nu jau pēc vairākiem gadiem. No pirmās mīlestības līdz pirmajai salauztajai sirdij, kas vēlāk pāraug traumā un turpmākā neticībā īstai mīlestībai. Tā ir 21. gadsimta mīlestības ilūzija, kas spējīga atstāt ievērojamas rētas.

LĪDZĪGI RAKSTI

KOMENTĀRI

0 Komentāri
Jaunākie
Vecākie Populārākie
Inline Feedbacks
Rādīt visus komentārus

CITI LASA

Baltijas Ilgtspējas forumā šogad fokusēsies uz vides ietekmes ziņojumu ieviešanu

Kā veidot drošas un inovatīvas informāciju sistēmas, cīnīties ar zaļmaldināšanu, samazināt atkritumu apjomu un izmantot resursus efektīvāk – par...

Kultūrrandiņš – Latvijas Nacionālā teātra īpašais piedāvājums jauniešiem un studentiem

Rūpējoties par teātra mākslas pieejamību jauniešu vidū, Latvijas Nacionālais teātris izziņo profesionālo teātru vidē līdz šim nebijušu iniciatīvu – “Kultūrrandiņš”. Tas ir pēdējā brīža...

POPULĀRĀKIE

spot_img