trešdiena, 16. oktobris
SākumsSabiedrībaZiņasNovadu balss: Ventspils labiekārtotajos pagalmos iestāda kokus

Novadu balss: Ventspils labiekārtotajos pagalmos iestāda kokus

Divos no Ventspils labiekārtotajiem daudzdzīvokļu dzīvojamo māju iekšpagalmiem, Embūtes ielā 51 un Saules ielā 56, aizvadītajās brīvdienās bija vērojama neikdienišķa rosība – pašvaldības pārstāvji, mājas pārvaldnieks un aktīvākie iedzīvotāji, kopā talkojot, papildināja pagalmus ar zaļo rotu – jauniem kokiem un aromātisku košumkrūmu, informēja pašvaldībā.

Iekšpagalmu pie daudzdzīvokļu dzīvojamās mājas Embūtes ielā 51 turpmāk rotās četri koki – trīs parastie pīlādži un viena parastā kļava, kas vasarās iekšpagalmu padarīs zaļāku, bet rudeņos priecēs ar oranžiem un sārtiem toņiem. Savukārt Saules ielā 56 pagalma dobē iestādīta sarkanlapu kļava, rietumu tūja un jasmīns ar baltiem pildītiem ziediem, kas vasarā pagalmu piepildīs ar ziedu smaržu.

Ventspils pašvaldība pateicas ikvienam aktīvam iedzīvotājam un uzņēmīgam mājas pārvaldniekam, kuri izvēlas veidot savu apkārtējo dzīves vidi labāku un sakārtotāku.
gada iekšpagalmu labiekārtošanas programmā pašvaldības līdzfinansējuma atbalstu saņēmušas 13 daudzdzīvokļu dzīvojamās mājas 200 tūkstošu eiro apmērā: 11 dzīvojamo māju iekšpagalmos veikti labiekārtošanas darbi un diviem iekšpagalmiem izstrādāti labiekārtojuma projekti, kur darbus veiks tuvāko gadu laikā.

Ventspilī laikā no 2013. gada līdz 2024. gada augustam ar pašvaldības piešķirto līdzfinansējumu 1,4 miljonu eiro apmērā sniegts atbalsts vairāk nekā 160 projektiem.

 


Projektu ”Novadu balss” finansē Mediju atbalsta fonds no Latvijas valsts budžeta līdzekļiem.
Par sagatavoto saturu atbild laikraksts ”Kurzemes Vārds”.

LĪDZĪGI RAKSTI

KOMENTĀRI

0 Komentāri
Jaunākie
Vecākie Populārākie
Inline Feedbacks
Rādīt visus komentārus

CITI LASA

Rinkēvičs joprojām aicina pārskatīt ieroču ierobežojumus, jo “Ukraina šobrīd tuvojas ļoti sarežģītai situācijai”

Nesen uzrunu ANO Ģenerālajā asamblejā sniedza Latvijas Valsts prezidents Edgars Rinkēvičs, pievēršoties Ukrainas atbalsta tēmai. Raidījumā “Alianses divas desmitgades: Latvijas ceļš kopā ar NATO”...

POPULĀRĀKIE