sestdiena, 28. septembris
SākumsMūzikaLatvijas mūzikas jaunumiDziedātāja Agnesse izdod mini albumu “Uz augšu” - ar sievišķīgu skatījumu uz...

Dziedātāja Agnesse izdod mini albumu “Uz augšu” – ar sievišķīgu skatījumu uz attiecībām

Dziedātāja Agnesse, īstajā vārdā Agnese Stengrevica, izdod mini albumu “Uz augšu”, kas vēsta par jaunas sievietes attiecību peripētijām. Tas ir stāsts par to, kā sāpes un noliegums aizved pie situācijas atzīšanas, sevis apzināšanās un pateicības.

“Kad esi nokritusi zemāk par zemi, tad vari doties tikai uz augšu!” pauž dziedātāja Agnesse, kura albumā ir ietvērusi savu personīgo dzīves pieredzi. Albumu veido piecas popdziesmas – 2023. gadā klausītājiem jau bija iespēja dzirdēt singlus “Sarkani karogi” un “Ods”. Līdz ar albuma iznākšanu tituldziesma “Uz augšu” top par nākamo radio singlu un publicēts arī dziesmas “Šonakt” videoklips.

Mini albuma “Uz augšu” dziesmu rakstīšanā Agnesse sadarbojusies ar Kasparu Ansonu, Lieni Stūrmani, Māru Upmani – Holšteini, Armandu Varslavānu, Edgaru Vilcēnu un Artūru Jenotu.

Agnesse ir skolojusies mūzikas rakstīšanā un menedžmentā Lielbritānijā, Bekingemšīras universitātē un strādājusi mūzikas menedžmentā Zviedrijā bāzētajā ierakstu kompānijā “Repute Records” ar trīskārtēja Grammy nominanta blūzmeņa Ērika Biba (Eric Bibb) menedžemta komandā. Šobrīd mūziķe atgriezusies Latvijā, darbojas audio zīmolvedībā un gatava sava radošā ceļa iešanai arī popmūzikā.

LĪDZĪGI RAKSTI

KOMENTĀRI

0 Komentāri
Jaunākie
Vecākie Populārākie
Inline Feedbacks
Rādīt visus komentārus

CITI LASA

Vecāku izglītības trenere Inga Oliņa: “Visas ģimenes ir pilnas – tās vienkārši ir atšķirīgas”

Raidījumā “Pietura vecākiem” vecāku izglītības treneri no “Centra ZIN” Inga Oliņa un Georgs Rubenis pievēršas ģimenes jautājumam – vai mammas un tēta lomas ir...

POPULĀRĀKIE