ceturtdiena, 19. septembris
SākumsSportsApvienība "Bujāns" radījusi himnu diennakts basketbola turnīram "Krastu mačs"

Apvienība “Bujāns” radījusi himnu diennakts basketbola turnīram “Krastu mačs”

Diennakts basketbola turnīra “Krastu mačs” XV jubilejas gadā muzikālā apvienība “Bujāns” radījusi īpašu turnīram veltītu himnu. Tās pirmatskaņojums dzīvajā versijā būs baudāms “Krastu mača” atklāšanas performancē 17. augustā plkst. 14.40.

Apvienība “Bujāns”: “Mēs vienmēr ar aizrautību metamies iekšā it visā, kas vieno ļaudis, izstaro mīlestību, paceļ spārnos un saliedē. Un tā arī šajā reizē – mīlestība pret cilvēkiem, savu pilsētu un basketbolu bija galvenie dzinējspēki, kas radīja ideālu augsni radošai eksplozijai, kuras rezultātā nu ir dzimusi himna, kura, cerams, “Krastu mača” 15. dzimšanas dienas svinības darīs vēl krāšņākas.”

“Krastu mača” himnas autors ir Marts Pujāts, savukārt mūziku radījuši Intars Busulis un Reinis Sējāns.

“Krastu mačs” būs vienpadsmitkārtējās LBL čempionvienības “VEF Rīga” pirmā sezonas spēle, spēkojoties ar “Ghetto Games” komandu, tāpat laukumā dosies aktieri, mūziķi, aktrises, politiķi, influenceres un labākās Latvijas amatieru basketbola komandas. Šī “Krastu mača” laikā norisināsies arī “Tīklā. TTT leģendas dzimšana” nozīmīgās TTT spēles izspēli dzīvajā, kurā tā laika spēļu formās piedalīsies Latvijas izlases spēlētājas un aktrises.

XV jubilejas “Krastu mačā” mūs ar muzikāliem priekšnesumiem priecēs reperis “Wiesulis”, kura uzstāšanās paredzēta 17. augustā plkst. 22.00, kā arī “Patrisha”, “Kautkaili” un “OLAS” ar savu šī gada Latvijas superhitu “Nārnija”. Pilns Daugavas labā un kreisā krasta komandu sastāvs, spēļu laiki un pasākuma programma pieejams oficiālajā turnīra mājaslapā www.krastspretkrastu.lv.

Turnīru rīko sadarbībā ar vienpadsmitkārtējo Latvijas čempionvienību “VEF Rīga” un Rīgas valstspilsētas pašvaldību un Rīgas brīvostu.

LĪDZĪGI RAKSTI

KOMENTĀRI

0 Komentāri
Jaunākie
Vecākie Populārākie
Inline Feedbacks
Rādīt visus komentārus

CITI LASA

NATO – senils vai pieredzes stiprināts? Alianses transformāciju un vienprātību analizē politoloģe Ozoliņa

​​Raidījumā “Alianses divas desmitgades: Latvijas ceļš kopā ar NATO” viesojas politoloģe un Latvijas Universitātes Politikas zinātnes nodaļas profesore Žaneta Ozoliņa, kura atbild uz visai...

POPULĀRĀKIE