svētdiena, 29. septembris
SākumsSabiedrībaZiņasNovadu balss: Būvē gājēju celiņu Slampes parkā

Novadu balss: Būvē gājēju celiņu Slampes parkā

Pašlaik rit darbi projektā “Gājēju celiņa izveide Slampes parkā”, informēja Tukuma novada pašvaldībā. Paredzēts izbūvēt jaunu celiņa posmu ar grants segumu un atjaunot grants segumu esošā celiņa posmam – kopā 874 metru garumā.

Projekta mērķis ir attīstīt publisko infrastruktūru un veicināt pievilcīgas dzīves vides radīšanu Slampes pagasta iedzīvotājiem. Gājēju celiņš ar soliņiem dos iespēju apmeklētājiem pārvietoties pa labiekārtotu teritoriju un turpinās attīstīt iedzīvotājiem svarīgu pulcēšanās vietu – Slampes parku.

Projekts tapis ar Lauku atbalsta dienesta un biedrības “Partnerība laukiem un jūrai” atbalstu. Projekta būvdarbu kopējās izmaksas ir vairāk nekā 76 tūkstoši eiro, no kurām Eiropas Lauksaimniecības fonda lauku attīstībai līdzfinansējums ir aptuveni 54 tūkstoši eiro, bet pašvaldības finansējums vairāk nekā 22 tūkstoši eiro.

Būvdarbus veic SIA “Rotas”, projekta autors ir SIA “ACB Projekts”.


Projektu ”Novadu balss” finansē Mediju atbalsta fonds no Latvijas valsts budžeta līdzekļiem.
Par sagatavoto saturu atbild laikraksts ”Kurzemes Vārds”.

LĪDZĪGI RAKSTI

KOMENTĀRI

0 Komentāri
Jaunākie
Vecākie Populārākie
Inline Feedbacks
Rādīt visus komentārus

CITI LASA

Vecāku izglītības trenere Inga Oliņa: “Visas ģimenes ir pilnas – tās vienkārši ir atšķirīgas”

Raidījumā “Pietura vecākiem” vecāku izglītības treneri no “Centra ZIN” Inga Oliņa un Georgs Rubenis pievēršas ģimenes jautājumam – vai mammas un tēta lomas ir...

POPULĀRĀKIE