piektdiena, 25. oktobris
SākumsKonkursi un akcijasRadio SWH LV konkurss«Timtirim sadziedāsim kopā pa trim» kopā ar "Lido"

«Timtirim sadziedāsim kopā pa trim» kopā ar “Lido”

Tim tirim… varam staigāt dziedādami… gan pa trim, gan ar pilnu vēderu! Pateicoties spēlei “TIMTIRIM SADZIEDĀSIM KOPĀ PA TRIM” un Lido ik rītu no 28. oktobra līdz 1. novembrim pēc plkst. 7.00 Radio SWH LV rīta šovā “BB Brokastis” sadziedies līdz nemaņai un iespējams tieši Tu tiksi pie Lido dāvanu kartes EUR 50,- vērtībā.

Lido lietotne sniedz apetelīgu iemeslu baudīt biežāk.

«Timtirim sadziedāsim kopā pa trim» kopā ar “Lido”.
Garšīgi un kvalitatīvi paēst, iespējams, ir viena no lielākajām dzīves baudām. Un tagad jaunā LIDO lietotne sniedz apetelīgu iemeslu baudīt biežāk. Viss, kas jādara, ir jālejupielādē LIDO lietotne savā mobilajā ierīcē un katru reizi jāuzrāda pie kases. Tādā veidā tu uzkrāsi 5 centus par katru eiro, ko varēsi iztērēt, kādu no nākamajām maltītēm. Bet tas vēl nav viss! Ar LIDO lietotni saņem arī katru septīto kafiju par brīvu un pēc katrām 10 vakariņām saņem bezmaksas vakariņas. Darbojas LIDO veikalos un restorānos.

LIDO logo

LĪDZĪGI RAKSTI

KOMENTĀRI

0 Komentāri
Jaunākie
Vecākie Populārākie
Inline Feedbacks
Rādīt visus komentārus

CITI LASA

Indī grupa Foreign Dreamer izdod singlu “Weighing Me Down” drīmpopa stilā

Indī žanra grupa “Foreign Dreamer”, izdod jaunāko singlu “Weighing Me Down”. Dziesma rakstīta par sevis iepazīšanu un pieņemšanu, reizē apzinoties, cik grūti tas mēdz...

POPULĀRĀKIE

spot_img